mynewspapers.net

Hur man installerar listen på köksluckor

Hur man installerar listen på köksluckor


Krona gjutning är en attraktiv detalj i alla rum, men vad om köket? Lägga till krona gjutning till topparna på dina köksluckor är ett billigt sätt att uppnå ett anpassat utseende i ditt kök. Följ dessa steg för att installera krona gjutning på ditt kök skåp.

Instruktioner

• Skär 1 - till 1 ½-tums remsor av trä eller spånskiva att passa på den övre kanten av ditt kök skåp.

• Spik remsorna till den övre kanten av ditt kök skåp. Detta kommer att fungera som en spikning remsa för din krona gjutning så du inte behöver att spika in i den färdiga ytan av dina skåp. Om du har tillgång till en luft finish spikpistol, kommer det göra jobbet snabbt och enkelt. Om inte, Använd en hammare och efterbehandling naglar.

• Skär krona moulding att passa. Köksluckor vanligen noggrant vara fyrkantiga, så bör du kunna klippa perfekt 45 graders vinklar i hörnen. Custom-vinklad skåp installationer kräver mer noggrann mätning.

• Spik skär krona gjutning till spikning band högst upp i skåpen. En gång kommer att en air finish spikpistol göra jobbet snabbt och enkelt.

• Slut krona moulding genom att fylla spik hål och andra defekter med wood filler, och målning eller färgning för att matcha ditt skåp. Om du köpt redan färdiga krona gjutning, är detta steg inte nödvändigt.