mynewspapers.net

Hur man installerar lätt Peasy på ett SD-kort

Hur man installerar lätt Peasy på ett SD-kort


EasyPeasy är ett grafiskt gränssnitt program optimerade för användning med låg effekt Netbook-serien bärbara datorer. Programmet, en gång installerat till ett Secure Digital (SD) kort, kan användas för att köra Netbook varje gång den sätts i SD-kortplatsen på sidan av den bärbara datorn. Förfarandet är enkelt och kan åstadkommas med valfri Windows-baserad dator. EasyPeasy programmet kan installeras på Netbook med hjälp av SD-kortet, som har installations-programmet och andra nödvändiga filer installerat på den.

Instruktioner

• Sätt in SD-kortet i en SD-kortplatsen på datorn. En SD-kort adapter kan användas med SD-kortet och en USB-port på datorn om datorn inte har en SD-kortplats.

• Hämta EasyPeasy på EasyPeasy webbplats till skrivbordet (se resurser). Högerklicka på skrivbordet. Välj "Ny mapp" från popupmenyn. Namnge mappen "EP." Dra filen EasyPeasy på skrivbordet till mappen "EP" att hålla den säker.

• Hämta programmet EasyPeasy Installer som matchar typ av operativsystem som används på Netbook till skrivbordet (se resurser). Detta kommer att vara antingen operativsystemet Windows eller Ubuntu/Linux operativsystem.

• Dubbelklicka på programmet EasyPeasy Installer när det har fullt laddat ner för att starta den.

• Klicka på knappen "Diskimage" på det fönster som visas. Välj det högsta antalet som möjligt från den nedrullningsbara menyn bredvid knappen "Diskimage".

• Klicka på knappen till höger om textfältet intill droppa-ned menyn. Navigera i det fönster som visas till EasyPeasy programmet i mappen "EP" på skrivbordet. Dubbelklicka på EasyPeasy programmet så att fönstret blir gå bort.

• Välj "SD-kort" från "Typ" drop-down menyn som finns under knappen "Diskimage". Välj den färgade "enhetsnummer" i "Drive" droppa-ned menyn som är till höger om "Typ".

• Klicka på knappen "OK" längst ner till höger på skärmen att installera EasyPeasy på SD-kortet. Avsluta programmet EasyPeasy Installer efter att klicka på bekräftelsefönstret "Klar"-knappen som visas.

• Högerklicka på SD-kortet-ikonen på skrivbordet. Välj "Mata ut" från popupmenyn. Ta bort SD-kortet från datorns SD-kortplats (eller ta bort den SD kortadaptern och sedan SD-kortet från SD-kortplatsen på den SD kortadaptern).