mynewspapers.net

Hur man installerar laminat golv på en betongplattaInstallerar laminat trägolv över en betongplatta ger stabilitet för den nya våningen. Betongplattor är det mest populära undergolvet för ett nytt laminat golv. Det finns förberedande steg du måste ta innan du installerar golvet, att säkerställa att golvet inte knaka eller spricka efter användning. Före installation, måste du också behandla betongen för att se till att fukt inte sippra upp in laminat golv.

Instruktioner

• Lämna laminatgolv i rummet där du planerar att installera det i 48 timmar. Detta ger golvet en chans att bli acklimatiseras till atmosfären i rummet, vilket kan omfatta viss svullnad av trä.

• Sopa golvet grundligt med en kvast. Fastställa den 6 fot rak kanten på golvet, start i hörnet längst bort från dörren. Långsamt röra den rak kanten över längden av golvet, sedan ner bredden på rummet. Observera några låga ställen eller löneförhöjningar i golvet.

• Blanda din konkreta nivelleringscylinderns förening i en fem-gallon hink, enligt paketet riktningar. I allmänhet, du lägga till vatten tills den bildar en tjock pasta. Gälla alla låga ställen den jämna föreningen med en spackel. Använda kniven för att jämna ut ytan av substansen. Låt det torka över natten.

• Använd yta kvarnen mala ner någon hög ställen i golvet. Du kan hyra en yta slipmaskin från din lokala hem förbättring butik. Bruksanvisning varierar med kvarnen du väljer, så var noga med att läsa manualen helt innan du börjar använda maskinen. Sopa golvet igen när du är klar.

• Häll betong sealer i en färg bricka. Start i hörnet längst bort från rummets entré, börja tillämpa ett tunt lager till betongplattan med rulle pensel. Applicera ett lager på hela golvet. Låt det torka enligt paketet instruktioner. Konkret sealer håller fukt från snett golv när du installera den.

• Låg 1/4-tums mellanlägg mot bortre väggen. Distanserna ger nödvändiga expansionen rummet för golv, eftersom det kommer att svälla och krympa som luftfuktigheten i rummet ändras.

• Lägger full längd planka mot distanserna, högst upp på rummet. Låg en annan planka i slutet av först. Sätt in tungan i räffla slutet av den första plankan, lyssnar efter ett klick som betyder två plankorna har gått. Fortsätta att gå den första raden av plankor tills du har en full rad.

• Välj en 2/3 planka att börja på nästa rad och sedan en 1/3 planka att börja den tredje raden. Den fjärde raden bör inledas med en annan full längd planka. Alltid gå med på nästa plankan med föregående dem genom att klicka på de tunga-och-spår tillsammans. Använd din mjuka rubriken klubba för att Knacka försiktigt några plankor på plats att du har svårt att gå. Upprepa tills hela golvet är klar.

• Installera din trim eller gjutning runt kanten på rummet. Installationsanvisningarna varierar beroende på gjutning du valt.