mynewspapers.net

Hur man installerar keramiska plattor i hörnet dusch

Hur man installerar keramiska plattor i hörnet dusch


Om du har ett duschutrymme installerat i ett hörn av rummet, är en fråga kan du behöva hantera när plattsättning väggen hur man kan avsluta den. Beroende på din specifika layout, kan du inte att kunna kakel från vägg till vägg inom ståndet, som tränga någon duschar ofta sitta rätt mot bredare spann av väggen som inte ingår i duschen. Lösningen som det är att använda trim kakel, som är färdiga på en kant och kommer att ge gränsen behöver du mellan de hörn dusch och resten av rummet.

Instruktioner

• Markera ut området för varje vägg där du vill ha kakel att gå, med din nivå och penna för att göra kantlinjerna från hörnet utåt i båda riktningarna.

• Sprida thinset murbruk över botten hälften av en av väggarna, inom området markerade ut, med en v-form murslev.

• Tryck på fältet plattor längs botten av väggen, sida vid sida, sätta distanser mellan dem och under dem (för att skilja dem från golvet). Stoppa plattsättning innan den yttre kanten av det markerade området, vilket lämnar utrymme för att installera trim plattor senare.

• Bygga upp väggen kurs av kurs, kör varje rad med kakel en nivå upp från föregående och stoppa innan kanten av det markerade området. Lägga distanser mellan dem alla. Använd en kakel såg för att skära plattor runt din dusch fixturer, som behövs. Göra hela väggen. Upprepa processen för den andra väggen. Låt fältet brickor som över en natt.

• Installera din trim plattor runt kanterna på fältet brickor. Sprid thinset murbruk på baksidan av varje sida vid sida med din v-form murslev och tryck på kaklet på väggen i en linje, med färdiga kanter vänd utåt från området kaklade. Låt trim brickor för en dag och dra ut distanserna.

• Ansöka injekteringsbruk över båda Duschväggar en startplåt injekteringsbruk, börjar från toppen och arbeta ner. Tryck på injekteringsbruk i utrymmen mellan plattorna. Sätt inte injekteringsbruk i vertikala hörn mellan två väggar, eller längs basen av golvet där den möter golvet. Använd en fuktig svamp för att torka upp överskott injekteringsbruk. Tillåta injekteringsbruk för 48 timmar.

• Täta vertikala hörnet mellan två väggar, eller längs basen av golvet där den möter golvet. Låt det som för en annan 48 timmar.