mynewspapers.net

Hur man installerar keramiska plattor i ett diagonalt mönster

Hur man installerar keramiska plattor i ett diagonalt mönster


Keramiska plattor installationer använder flera ser ut. Vanligast är standard fyrkantiga utseendet där brickorna är parallellt med väggarna. Andra använda rektangulära plattor och bryta upp "square" mönstret lite. Sedan, är den diamant utseendet. Installera keramiska plattor i ett diagonalt mönster (diamond titta) är en av de mest utmanande uppgifterna eftersom hörnen måste matchas korrekt. Rita mönstret på golvet underlättar installationen, emellertid.

Instruktioner

• Mät avståndet mellan de två hörnen av samma väggen, med hjälp av ett måttband. Markera mittpunkten på den väggen genom att dividera nummer två. Göra en markering 6 inches på vardera sidan av varumärket centrum, med en blyertspenna. Upprepa detta för resterande väggar.

• Kör en spik i en uppåtgående vinkel på en av de centrala varumärkena och två 6-tums märken på båda sidor, med en hammare. Krok krita rutan linje på en av spikarna och dra krita linje tvärs över rummet till motsvarande märket på den motsatta väggen. Dra linjen snäva och pop en linje på golvet. Upprepa detta med 6-tums märken och sedan resterande väggar.

• Placera en bricka på golvet så att hörnen av kakel rör 6-tums rader. Observera att där de mellersta krita linjerna korsar varandra mitt i rummet. Centrum av första kakel kommer att täcka denna punkt.

• Rita mönstret av kakel på golvet med en penna. Tillämpas thinset murbruk inuti diamanten med en v-form murslev. Sätta kakel på plats och trycker på det försiktigt för att vara säker på en fast förbindelse mellan kakel och golvet.

• Upprepa steg 4, flyttar till vänster och höger att slutföra den första raden. Placera en spacer där hörnen av plattor möts. Möjliggöra avståndsbilden när med hjälp av en våt såg för att klippa sista kakel i varje rad.