mynewspapers.net

Hur man installerar keramiska plattor i en entré sättKeramiska plattor är ett bra val för en ingång våning på grund av dess hållbarhet. Installera kakel i en entré vägen är ett perfekt projekt för nybörjare, eftersom den lilla storleken på området håller räckvidd hanterbar. Välj vanligt keramiska plattor i en neutral färg för en subtil eller utilitaristiska utseende, eller Välj färgglada keramiska plattor för en dramatisk utsikt som besökarna skriver in ditt hem.

Instruktioner

• Torr-lägga en rad och en kolumn i brickor på entréplan sätt kakel mellanrum mellan plattorna. Detta kommer att berätta om du behöver skära några av brickorna för att passa utrymme. Mät längden av tre brickor, inklusive kakel distanser, med ett måttband och skriv ner denna mätning för senare med en blyertspenna.

• Markera brickorna för att minska genom att lägga dem på golvet vid väggen, överlappar intilliggande kakel. Markera kakel med en penna på varje sida där den överlappar intilliggande kakel. Skär den keramiska plattan på markerar med en snapin-fräs. Upprepa för så många brickor som behövs. Hoppa över detta steg om du inte behöver skära några brickor.

• Markera golvet längs varje vägg i intervaller lika med mätningen du tog i steg 1. Fäst krita linjer mellan motsatta markerar, skapa stödlinjer för att vägleda dig när du placera brickor. Rita linjerna med permanent spritpenna, med en yardstick som en rak kant.

• Sprida thin-set murbruk på sätt entréplan med en v-form murslev, bor inne i en av rutorna i rutnätet. Kör v-form murslev kant över thin-set mortel, skapa spår. Placera de keramiska plattorna på mortel, följer linjerna och ställer kakel distanser mellan plattorna. Upprepa tills golvet är täckt, efterbehandling med delvis kakel.

• Placera en drevkarl styrelse över keramik kakel och peka på den med en gummiklubba. Detta pressar plattorna i tunn-set mortel, att skapa en plan och jämn yta. Kör en kakel spacer längs utrymmena mellan plattorna, att ta bort eventuella överskott murbruk. Låt den tunna-set torr övernattning.

• Ta bort kakel distanserna. Spridda injekteringsbruk över plattorna en startplåt injekteringsbruk, trycka den mellan plattorna och skrapa det kakel ytor med sidan av injekteringsbruk flottören.

• Kör i hörnet av en våt svamp längs fogarna, först i en riktning och sedan den andra, att skapa en jämn djup och yta. Torka av överflödig injekteringsbruk från kakel ytor med en våt svamp, försiktigt så att inte röra fogarna. Låt injekteringsbruk bota över natten.