mynewspapers.net

Hur man installerar kartor i en TomTom XL

Hur man installerar kartor i en TomTom XL


GPS-enheter eller Global Positioning System, ge ägarna street av street anvisningar. TomTom, en populär tillverkare av GPS-enheter, erbjuder en widescreen-version som betecknas med en "XL" i enhetens namn. De finns förinstallerade med kartor, men du kanske vill uppgradera eller lägga till fler platser som Kanada och Europa. Använda programvaran TomTom HOME på din dator för att installera dessa kartor.

Instruktioner

• Sätt in TomTom programvaran som följde med din GPS-enhet i datorns optiska enhet. Dubbelklicka på filen märkt "Installera TomTom HOME" och fortsätta med installationen. Om du förlorat din disk, kan du ladda ner programvaran från TomTom-webbplatsen i avsnittet "Resurser" i denna artikel.

• Bifoga din TomTom XL enheten till datorns USB-port med USB-kabeln som följde med TomTom. Om du har en hem dockningsstation enhet, kan du bifoga det med som.

• Navigera till TomTom HOME software program som startar automatiskt när du ansluter GPS-enheten till datorn. I hem-menyn väljer du "Verktyg" sedan "Använd senaste karta garanti". Om det finns en gratis kartuppdatering, kan du välja "Ladda ner" att det uppdateras automatiskt.

• Välj "Lägg till kartor" Sök efter alla nya kartor kan du hämta. Välj de kartor som du vill installera från de alternativ som visas; du kommer att behöva köpa någon som har en "Köp"-knappen. Ange i din betalningsinformation och att köpa. En gång fullständig, kartor automatiskt hämta och installera på din enhet.