mynewspapers.net

Hur man installerar kakel backsplash runt försäljningsställen

Hur man installerar kakel backsplash runt försäljningsställen


Det finns många typer av bricka som kan användas för att skapa en backsplash för ett kök som de sett i kök. Plattsättning en backsplash omfattar planering hur man installerar kakel runt olika försäljningsställen som kan användas för elektriska eller för video. Plattsättning en backsplash normalt innebär att man använder en thinset mortel eller lim för att följa kakel på väggen. Installera kakel runt ett uttag kan göras genom att följa steg att se till att den kakel passar korrekt.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av kakel kommer till används för backsplash. Kakel kan komma i enskilda delar som kvadrater och rektanglar eller kvadratiska ark med en maskstorlek bakningen

• Tillämpa thinset på väggen och tryck på kakel på plats och arbeta dig tills du når ett utlopp. Uttag ska behöver använda en annan strategi beroende på vilken typ av kakel som används för backsplash.

• Mäta måtten på utloppet för att få bredd och höjd. En typisk outlet är normalt åtgärder 2 inches med 4 inches.

• Klipp ut storleken på utloppet från kvadrat kakel med mesh bakningen. Denna typ av kakel hålls samman av mesh som lätt kan kapas till passar runt ett utlopp.

• Mäta enskilda plattor att se vilken storlek de behöver vara för att passa runt utloppet. Dessa typer av plattor måste vanligtvis skäras till storlek för att passa ordentligt. Använd en penna för att markera kakel där det kommer att behöva klippas.

• Skär kakel med en bricka såg. En kakel såg kan vara en handhållen modell eller en som är set-up på ett stativ. En kakel såg kan köpt eller hyrt på platser som Lowes eller Home Depot.

• Injekteringsbruk kakel efter att det har haft tid att torka som är vanligtvis 12 till 24 timmar. Gälla kakel injekteringsbruk och rensa tillgång bort med en fuktig svamp.