mynewspapers.net

Hur man installerar infälld taklampor

Hur man installerar infälld taklampor


Infälld taklampor är ett vanligt sätt att lysa upp vilket rum som helst. De ger tillräckligt med ljus för att lysa upp ett 12-av 12-stora rum med en 8-fots tak. Ju högre taket, ju högre den infälld taklampan installerar, att skapa en bredare spridning av ljuset från fixturen. Att veta hur man installerar infälld taklampor ger dig möjlighet att ändra utseendet på valfritt rum i ditt hem genom att ändra ljuset.

Instruktioner

• Koppla ur belysning kretsen på den viktigaste brytare panelen genom att stänga av kretsbrytaren. Bekräfta brytaren är avstängd och makt har kopplats, med två stift elektriska testare. Leta upp den svarta kabeln inuti taket kopplingsdosan. Tryck på ett stift för tester till den svarta kabeln och den andra stift till någon metall på kopplingsdosan. Testaren bör inte ljus om makten har kopplats korrekt.

• Fäst fixturen tvärslån till rutan elektriska i taket. Fixtur överliggaren är en platt bit metall 4 inches lång och 1 tum bred med flera öppningar skär i den. Baren bifogas med skruvar som medföljer din armatur och en skruvmejsel.

• Kabel basen av infälld montering ljuset. Med en partner håller basen, Anslut de svarta kablarna från armaturen till den svarta kabeln från kopplingsdosan, med en orange kabel-kontakt. Upprepa denna anslutning för den vita kabeln från fixturen och vit tråd från kopplingsdosan. Anslut den kala koppartråden från kopplingsdosan till gröna jordledaren på armatur med en orange kabel-kontakt.

• Fäst en infälld montering ljus bas i ribban, skruvarna från den armatur monteringsdetaljer.

• Installera lampor och ljus skugga enligt tillverkarens anvisningar.

• Aktivera belysning kretsen igen genom att aktivera brytaren på den elektriska panelen.