mynewspapers.net

Hur man installerar HP DeskJet 3650 skrivardrivrutiner

Hur man installerar HP DeskJet 3650 skrivardrivrutiner


En HP DeskJet 3650 levereras med en CD med de nödvändiga drivrutinerna. Om du får skrivaren begagnade, kan det inte komma med CD. Du kan dock installera drivrutiner utan CD.

Instruktioner

• Placera skrivaren i närheten av datorn. Inte göra USB eller driva anslutningar vid denna tid.

• Besöka HP programvara & drivrutiner webbplats (se resurser). Välj ditt operativsystem. Klicka på "Nästa".

• Klicka på "+"-symbolen av "Drivrutiner (2)" att expandera alternativen. Välj typ av nedladdning som du behöver. Du kan välja mellan "HP DeskJet grund funktionen programvaran/drivrutinen" eller "HP DeskJet Full funktion programvara/drivrutiner". Klicka på knappen "Hämta" bredvid den data överför du behöver, som kommer att öppna upp ett popup-fönster frågar om du vill spara filen.

• Spara filen på skrivbordet om du använder Internet Explorer så att det är lätt att hitta. Om du använder Firefox, öppnas en nedladdningsfönster när du klickar på "Spara fil" och nedladdningen börjar, som du kan titta på i det öppna fönstret.

• Tillåt nedladdning att slutföra. Med Firefox, dubbelklicka på den nedladdade filen i Nedladdningsfönstret. Följ anvisningarna för att starta installationen. Med Internet Explorer, dubbelklicka på filen från skrivbordet och följ anvisningarna för att installera programvara och drivrutiner.

• Anslut skrivaren till datorn med USB-kabel med du uppmanas efter drivrutinen har installerats. Anslut skrivaren till vägguttaget. Slå på skrivaren och en testsida skrivs ut bekräfta att skrivaren är inställd.