mynewspapers.net

Hur man installerar Herbicidal roten hinder

Hur man installerar Herbicidal roten hinder


Roten hinder är bitar av tyg, plast, metall eller betong som är installerade i marken att förhindra trädrötter från skadliga asfalterade områden som uteplatser, gångbanor eller ens hem stiftelser. Vissa roten hinder har extra skydd för som innehåller en herbicid som faktiskt dödar av ändarna på rötterna när de närmar barriären. Installera en rot barriär är ett tufft jobb, men behöver endast göras en gång.

Instruktioner

• Titta på marken och identifiera en plats fem till sex fot bort från den struktur du försöker skydda, till exempel en trottoar. Området bör vara minst 10 fot från alla träd och tre fot från buskar att förhindra från att döda dem.

• Gräva en 2 fot djupt dike som är 3 till 6 inches bred i ytterkanten av platsen. Använda en spade med en platt kant för att gräva i stället för en spade, eftersom spader klippa genom befintliga rötter lättare.

• Infoga en herbicid roten barriären i slutet av diket, står det upp vertikalt. Placera nästa pjäs av barriären i slutet av den första delen, överlappande av minst fyra till sex inches att förhindra att rötter växer genom sömmen.

• Fortsätta om delar av barriär tills du når slutet. Klipp av överflödigt barriären med en vass mattkniv.

• Fyll diket igen med jord och sedan stampa ner på marken med fötterna till fast det.

• Vatten området väl med en trädgårdsslang att bosätta sig i jorden och ta bort eventuella luftfickor.