mynewspapers.net

Hur man installerar Hand räcket på ett däck

Hur man installerar Hand räcket på ett däck


En hand räcke kan lägga till extra skönhet till din däck, men dess funktionella ändamål uppväger dess estetiska en. Ett räcke är ett nödvändigt säkerhetskrav om däcket är mer än 30 inches hög, och det är tillrådligt om marken nedanför är farliga. En Balustrad-stil räcke är attraktiv, inte svårt att bygga och kommer att ge tillräckligt skydd. Gemensamma räcke höjder och balustraden mellan fästpunkterna är 36 och 6 inches respektive, men lokala koder varierar, så det är en bra idé att kontrollera dessa med din lokala planeringen avdelning.

Instruktioner

Ställa in inlägg

• Markera post positioner i varje hörn av däck med 72-tums mellanrum emellan. Mark inlägg på båda sidor av alla trappor.

• Skära erforderligt antal 42-tums inläggen från 4 x 4 virke.

• Skär ett hack i botten av varje inlägg som är 6 inches lång och 1-3/4-tum djup. Rita skåran med en kombination kvadrat och en penna. Bladet av en cirkelsåg inställd på 1-3/4-tum och sammetslena en linje 6 inches från botten. Ställa in bladet på fullt djup och skära längs skåran, start längst med målgång på cross cut. Avsluta skära ut skåran med en hand såg.

• Ställ in inlägg i position med avsluta av skåran hänger över kanten reglar och, med en nivå för att säkerställa att de är raka, borra två 1/2-tums hål genom skåran och rim reglar.

• Infoga vagnsbultar genom hålen, sätta en 1/2-tums bricka på slutet av varje bult och Använd en skiftnyckel för att skruva på en 1/2-tums mutter. Om rim reglar är krökt eller skev, infoga ett shims mellan skåran och reglar att hålla inlägget rakt när du dra åt muttern.

Att göra räcket

• Ställ in 2 x 6 övre skenor på topparna på de inläggen, att se till att de går med på mittpunkten för ett inlägg. Skruva ner dem med 3-tums prydnad skruvar.

• Klipp ut 2 x 2 virke som ska passa mellan stolparna och skruva fast den på undersidan av den övre skenan om 1/2-tums från ytterkanten.

• Klipp ut längder på 2 x 4 botten järnväg material som kommer att passa väl mellan stolparna och på vardera änden fäster 2 x 2 räcken skär 32 inches lång. Lägg till räcken med 6-tums mellanrum mellan, med bara en skruv för att fästa varje Balustrad till centrum av botten järnväg.

• Ange två skrot bitar av 4 x 4 på deras sidor bredvid två intilliggande inlägg och ange botten järnväg på dem. Skruva balustraderna toppar i stöd på undersidan av den övre skena, med nivån för att säkerställa att räcken är raka. Skruva fast slutet balustrader direkt i inlägg.

• Sand och färg eller fläckar räcket.