mynewspapers.net

Hur man installerar fönstret i en aluminiumram fönster

Hur man installerar fönstret i en aluminiumram fönster


En trasig eller dåligt inställda glasruta kan vara en fara både för uppvärmning effektivitet i ett hem och dess invånare välfärd. Oavsett omfattningen av skadorna, ändra en dålig ruta så snart som möjligt. En aluminium fönster stomme gör ändra en enda enkel glasruta jämfört med processen för en äldre träram. Du kan snabbt ta bort det gamla fönstret och placera den nya en med några gemensamma verktyg och lite erfarenhet hemma reparera. När ditt fönster blir lika bra som nya, utan tecken på ersättning.

Instruktioner

• Ta bort panelen fönster från aluminium fönster stomme. Lyft en glidande panel uppåt i fönsterkarmen tills längst ned på panelen stiger över den översta nivån i spåren på sidorna av panelen som håller panelen på plats. Luta längst ned på panelen mot dig tills det klarnar spår och skjut panelen nedåt, ur ramen. Ta bort skruvarna på toppen och botten av fast fönster paneler med en Phillips-skruvmejsel att ta bort dem från ramen. Dra panelen direkt från ramen.

• Mäta öppningen i aluminium fönsterramen för glaset som djupet av ramen för glaset. Tillverkaren av aluminium ramen kan har producerat ramen i en standardstorlek, så en utstansade rutan sannolikt är tillgängliga.

• Ta bort skruvarna övre högra och nedre till vänster på panelen att demontera panel för fönsterrutan installation, med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Dra de två L-formad panel halvorna isär. Om panelen pinnar, trycker du på panelen bitarna försiktigt med en gummiklubba att lossa den och sedan dra panelen isär. Ta bort gummipackningen ligger inom sidorna av panelen.

• Placera gummipackningen runt panelen i glas och placera fönstret i en av de L-formade panel halvorna. Placera den andra panelen hälften mot kanten på rutan och tryck på halvorna tillsammans. Ersätta de två skruvarna för att säkra glasrutan på plats.

• Placera panelen tillbaka i fönsterkarmen, glidande panelen glidande i spåren, eller ersätta fast panelen skruvarna vid behov.