mynewspapers.net

Hur man installerar flytande trägolv över betong

Hur man installerar flytande trägolv över betong


Tillverkad trägolv ger en effektiv och attraktiv yta samtidigt också att lägga isolering och minskar luftburet buller i rummet. Flytande golv remsor Anslut endast till varandra, bildar en fast yta. När du installerar ett flytande golv över betong, förberedelse och en ånga barriär är avgörande för kvaliteten på den färdiga produkten.

Instruktioner

• Förbereda betonggolvet med hjälp av en laser nivå för att avgöra om varierande grad är närvarande. Använd plana sten, om nödvändigt, att göra golvet ännu. Fylla stora sprickor och reparera någon fukt oro innan du installerar golv. Sopa golvet grundligt, lämnar inga damm eller skräp.

• Hitta den längsta väggen och installera ånga barriären vinkelrätt mot det väggen. Eftersom du kommer att installera själva golvet parallellt med den längsta väggen, körs dunsten barriären i motsatt riktning. Detta minskar förekomsten av en barriär söm och en golv söm bryta på samma rad. Om ånga barriären efterlyser staples, använda plastband i stället.

• Börja i ett hörn längs den längsta väggen och låg den första remsan av golv. Eftersom detta är ett flytande golv, är det absolut nödvändigt att den förblir fri att röra sig oberoende av konkreta nedan. Placera en 6 mm (1/4 tum) distans mellan slutet av den första remsan och väggen. Placera ytterligare distanser varje fot längs väggen som du lägger till golv remsor.

• Placera din gummi block i slutet av den andra remsan och knacka lätt på blocket med gummiklubba köra motsatt tungan in i spåret på den första remsan av golv. Undvika tapping änden av remsan direkt; Det kan skada den tillverkade groove. Upprepa processen, lägga till ytterligare remsor tills du har sammanställt en lång rad av golv längs väggen.

• Skär den sista biten av golv att passa in i utrymmet i slutet av raden, och se till att möjliggöra en 6 mm (1/4 tum) lucka i slutet av raden. På ett flytande golv, måste en lucka vara närvarande på alla sidor av golv remsorna. Placera en spacer i det tomrummet efter installerande remsan.

• Börja på nästa rad med avskuren bit från föregående rad. På detta sätt kommer du ragla sömmarna på varje rad. Om du hade mindre än 30 cm (1 fot) kvar från föregående rad, Använd en ny bit och skär den på mitten för att starta din nya raden.

• Håll den nya remsan i 45 graders vinkel till installerade strip och tryck försiktigt för att passa tungan in i spåret. Det bör knäppa i lätt. När den gör det, installera en annan en rätt bredvid den på samma sätt. Använd din gummi block att knacka lätt på varje remsa i spåret av den tidigare remsan.

• Upprepa processen tills du kommer till den sista raden på motsatta sidan av rummet. Du kan behöva trimma den sista raden för att göra bredden som passar i utrymmet korrekt. Se till att tillåta för 6 mm (1/4 tum) utrymme. Ta bort alla distanserna när hela golvet är installerad.