mynewspapers.net

Hur man installerar & felsöka rörelse detektor lampor

Hur man installerar & felsöka rörelse detektor lampor


Uppgradera till en rörelse detektor ljus fördelar säkerheten i ditt hem, och det är mer energieffektiva. I rum som du sällan använder, det finns ingen risk att lämna ljuset på för utsträckt perioder då installera rörelsedetektorer. Rörelsedetektor ljus används utanför kan också skrämma bort inkräktare. Oavsett om du vill ha en ny rörelse ljus eller om du vill felsöka rörelsedetektorer du redan, du kan utföra uppgiften i en eftermiddag.

Instruktioner

Installation

• Säker de första komponenterna i din nya rörelse detektor ljus på väggen. En rem fästskruvar ovanpå rutan elektriska hjälper dig säkert montera ny fixtur. Om du installerar yttre rörelse ljus, säkra vattentäta packningen i väggen så den elektriska ledningar inte blir våt under en storm.

• Anslut ledningarna för din nya ljus till kablar i din elektriska fält. För att säkerställa en säker jordad anslutning, Linda gröna jordledaren från din elektriska runt gröna skruven inuti den nya ljuset. Dra åt skruven för att se till att kabeln sitter på plats. Sno ihop de vita neutrala kablarna och de svarta heta kablarna och sedan använda wire nötter runt varje par att vrida de blank trådarna tillsammans och göra anslutningar nödvändigt att skicka ström från elektriska lådan till den nya ljuset.

• Montera din armatur på väggen genom att skruva genom basen av fixturen och in i din montering rem. Infoga en glödlampa och vända fixturen på när du har installerat den.

Felsökning

• Skjut sensoriska justering ratten, ligger på botten av den rörelse detektor ljuset, medium, och Skjut reglaget bredvid det Test position.

• Vrid på strömbrytaren som driver rörelsedetektorn ljus. Glödlampan skulle komma när du dra i spaken och ljuset stängs automatiskt av efter cirka 30 sekunder om det finns ingen rörelse framför rörelsesensorn.

• Syftet sensorn i det läge du önskar så det kommer att upptäcka rörelse, gå sedan över siktlinjen till prov den ute. Om du vill ha sensorn för att upptäcka rörelse närmare, flytta ratten till låg. Om du vill rörelsesensorn att upptäcka rörelse längre bort, flytta ratten till hög.

• Skjut reglaget Test tillbaka till sitt ursprungliga läge när du är klar med felsökningen ditt ljus rörelsedetektor.