mynewspapers.net

Hur man installerar ett köksskåp skafferi

Hur man installerar ett köksskåp skafferi


Installera skafferi skåp liknar installera mindre skåp. Stor försiktighet bör användas när manövrering stora skåp för att undvika repor skåpet eller befintliga väggar. Skafferi skåp kan installeras i kök, tvättstuga, badrum och andra. Du måste bifoga skåpet på bultarna inne i väggen för att säkra den. De flesta skafferi skåp kommer med en fristående tå kick så skåpet kan stängas inne i rummet utan att slå i taket.

Instruktioner

• Lokalisera reglarna innanför väggen där skafferiet skåp kommer att installeras med hjälp av en regeldetektor. Markera reglarna på väggen med en blyertspenna.

• Placera den fristående tå kicken i position på golvet. Skruva den tå kicken på väggen med en borrmaskin och 2-1/2-inch gripet skruvar. Utrymme gripet skruvar 12 inches isär.

• Använd en penna för att markera en linje på väggen där kanterna på skåpet kommer att sitta.

• Åtgärd från den linjen dit varje stud ligger. Detta gör att du kan vet precis var du vill placera skruven inne på baksidan av skåpet under installationen.

• Lyft skafferi skåpet på den fristående tå kicken. Skjut in skåpet i position, anpassa kanten av skåpet upp till raderna du tidigare drog på väggen.

• Använd ett vattenpass så se till att skåpet är ännu. Installera shims om det behövs. En shim är en trä kil. Shims kan köpas på någon hem förbättring butik. Installera shims under skåpet mellan tå kick och faktiska skåpet. Detta kommer att ta upp skåpet för att göra det nivå. Se till att skåpet är perfekt nivå innan du fortsätter.

• Åtgärd för att där varje stud är inuti skåpet. Markera raden i centrum för stud. Göra en markering med en blyertspenna. En 2-1/2-inch grabber skruv på varje märke och fäst skåpet med en borrmaskin. Fortsätt tills alla skruvar har installerats. Mängden gripet skruvarna kommer att variera beroende på bredden på skåpet, men se till att installera skruvar minst på varje pinnbult i topp, botten och centrum av skåpet.

• Kontrollera att skåpet är nivå.