mynewspapers.net

Hur man installerar ett hörn Filter i mitt akvarium

Hur man installerar ett hörn Filter i mitt akvarium


Som ett akvarium hobby har du många alternativ för att filtrera din tank. Ett av de enklaste och billigaste alternativ är rutan. Rutan filter är tillgängliga för så lite som £3 till £6, och de kan filtrera ett litet akvarium ganska effektivt. Nyckeln är att installera rutan filter ordentligt och Byt ut filtermaterialet regelbundet.

Instruktioner

• Välj en lämplig plats för ditt hörn filter. En bakre hörnet av tanken fungerar generellt bäst, eftersom det tillåter dig att dölja filtret bakom växter, stenar och andra akvariedekorationer.

• Köpa en låda med aktivt kol och en påse med filter floss. Filtret på aktivt kol och tandtråd arbeta tillsammans för att rengöra vatten och fälla smuts från vattnet.

• Ta bort toppen av filtret hörnet och fyll botten med aktivt kol. Fyll botten tredje av filtret med träkol, Fyll sedan resten med filter floss. Placera den övre ryggen på filtret.

• Bifoga akvarium slangar till ditt akvarium pump. Anslut den andra änden av slangen till kontakten på hörnet-filter. Du kan behöva bredda slangen något för att få det att passa. Bara in en penna punkt i slutet av slangen tills öppningen är stor nog att rymma filter anslutningen.

• Placera filtret i din tank valda hörn. Doppa filtret långsamt för att tillåta några luftbubblor att försvinna som du sänker det på plats. Täcka botten av filtret med grus om det lyfter upp och börjar flyta.