mynewspapers.net

Hur man installerar en vekling säte & pakethållare på en Honda Rebel 250

Hur man installerar en vekling säte & pakethållare på en Honda Rebel 250


Det är lätt att installera en vekling plats och pakethållare på en Honda Rebel 250, och detta en ganska vanlig typ av ändring för motorcyklar används för längre avstånd ridning. Tricket är att hitta rätt typ av kit eftersom sissy barer finns i en mängd olika former och skepnader. Du kan köpa en vekling sits och bagagehylla kit på specialitet butiker och online-återförsäljare, och installera det kräver endast gemensamma shop verktyg.

Instruktioner

• Parkera motorcykeln i en säker och jämn område och engagera centralstödet. Öppna sissy sits och bagagehylla kit och samla allt material som finns i rutan. En installationsmanual medföljer varje kit.

• Montera fast monteringskonsolerna först. För en Honda Rebel 250, fästena är installerade på tvärbalk nära bakre fender, och är kopplade till kroppen av cykeln av två bultar på varje sida. Säkra hakparenteserna genom att dra åt bultarna med en hylsnyckel.

• Placera sissy-bar på insidan av av fästen. Infoga dess montering bult från utsidan av fästet och justera den med hål i änden av sissy-bar. Upprepa proceduren på den andra sidan av motorcykeln.

• Har en vän hålla sissy-bar medan du installerar pakethållare på sissy bar och sätesramen. Justera bagagehylla hålen med dem på insidan av ramen sissy bar. Montera räcket så att dess hål gå över bultarna på sissy bar och infoga den chrome spacer. Fäst acorn muttern och dra åt den med en hylsnyckel. Upprepa proceduren på andra sidan.