mynewspapers.net

Hur man installerar en vägghängd toalettVäggmonterade toaletter, vanligt förekommande i Europa, använda mindre golvyta än traditionella golvmodell toaletter. Vägghängd WC installeras en 2-bult eller 4-bult stöd garderob bäraresystemet inuti väggen hålrum, eftersom detta stöder toaletten och ger avloppet för enheten. American Standard rekommenderar att fixtur dubbar projekt 2-1/8 inches från färdig väggyta. Kontrollera din toalett tillverkarens instruktioner för specifika ingår delar och exakta krav innan du fortsätter.

Instruktioner

• Placera backup nötter från väggmonterade toalett kit på de två lägre garderob bärare bultarna och bulten på övre vänstra sidan. Skruva fast muttrarna i tills ansiktet av nötter är i jämnhöjd med ytan av den färdiga väggen.

• Placera gummipackningen neopren på garderoben utlopp avfallet montering pipe. Denna packning ger en lufttät och vattentäta sigill på samma sätt en vax ring ger en tätning för en golvmodell toalett.

• Placera räfflad gummipackningen på plast inloppsröret.

• Öppna paketet av smörjmedel från kit och smeta lätt smörjmedel på inloppsröret garderob bärare och garderob avlopp ansvarsfrihet mediaröret.

• Infoga garderob utlopp avfallet montering pipe i garderoben mediaröret inloppet så långt det går. Sätt in plast inloppsröret i inloppsröret garderob bärare som det kommer att gå. Markera en linje på rören med en markör där rören möts i väggen.

• Slå på toaletten på sin sida. Smeta på smörjmedel i innerdiameter av hålen till vattenintag och avfall montering områden. Ta bort garderob utlopp avfallet montering pipe och garderob mediaröret inlopp från rören i väggen. Sätt in rören i smorda hålen på toaletten. Tryck fast till mycket tight passform.

• Ta en rätskiva och lägga den över botten på toaletten, upp mot de två rören som du har infogat. Markera en linje med markören där utsidan av toaletten möter rören. Rören har nu två markör linjer på dem.

• Mät avståndet mellan två markör raderna på avfall montering röret. Måttet från slutet av montering pipe och tillsätt 1/8-tums till mätningen. Markera en linje på röret med nya mätning. Upprepa processen för inloppsröret.

• Ta bort rören från toaletten. Använd bågfil för att såg på de nya markör linjerna. Fil ändarna på rören att ta bort grader. Infoga nyligen skära rören i väggen garderob bärare hålen. Tryck på ordentligt.

• Skruva bultarna från garderoben bäraresystemet in i väggen, så att bultarna att sticka ut ca 2-1/8 inches från färdig väggyta. Om din toalett tillverkaren anger en annan mätning, följa tillverkarens anvisningar.

• Applicera silikon fogtätning platta kanter på baksidan av toaletten. Hissa på toaletten och montera den på väggen, noga med att linje upp bult hålen med väggen stöder bultar och justera avfall och inlopp hålen på toaletten med avfall och inlopp hålen på väggen. Tryck på ordentligt.

• Sätt in brickorna på bultarna som skjuter genom toalett flänsarna. Om din tillverkare ger jämna eller filt brickor, installera dem på bultarna nu. Sätt in nötter på varje bult och dra åt dem med en skiftnyckel 1/4-tums av en sväng. Alltför dra åt inte muttrarna eller du kan spricka Porslinet.

• Applicera silikon täta mellan skålen och den färdiga väggen. Ta bort överflödigt täta med en fuktig trasa.

• Lägger stora gummipackningen i det gängade hålet på botten av tanken om din toalett kommer med en separat tank. Lyft i tanken och noggrant placera tanken på baksidan av toalettstolen. Justera tankens bultar och gummipackningen till glida jämnt in i hål i toalettstolen.

• Sätt in brickan och muttern från kit på en av tankens bultar från undersidan av toalettstolen. Dra åt muttern för hand. Upprepa för den andra sidan. Dra åt båda muttrarna 1/4 av en sväng för bästa passform. Dra inte över åt nötter.

• Anslut ena änden av linjen flätad vattenförsörjning till vattenförsörjning inloppet under tanken. Dra åt kopplingen muttern för hand. Anslut den andra änden av linjen flätad vattenförsörjning till vattenförsörjning ventilen att projekt från väggen eller golvet. Dra åt ventilen muttern för hand. Använd en skiftnyckel för att dra åt båda muttrarna 1/4 av en sväng.

• Slå på vattenförsörjning och kolla efter läckor. Dra åt eller byt ut beslag om det behövs.