mynewspapers.net

Hur man installerar en utomhus Infant Swing på ett träd

Hur man installerar en utomhus Infant Swing på ett träd


Många små barn njuta av svängande. En tur till parken för att spendera tid swinging kan vara en speciell behandling för både barn och föräldrar. Ställa in en gunga i en barnets egna bakgård kan vara ett bra sätt att njuta av tiden svänga i en bekväm miljö. En stor bakgård träd är en perfekt plats för ett barns sving. Ett träd kan ge effektivt skydd från hårda solen medan ett litet barn har timmar svängande. Installera en utomhus swing inte kommer att ta mycket tid och det är inte ett svårt projekt.

Instruktioner

Installera en utomhus Infant Swing på ett träd

• Undersökning trädet för att se till att trädet är acceptabelt för att hänga upp svingen. Trädet måste ha en robust vågrät gren som är minst 8 inches i diameter. Filialen skall vara sådan att gungan kan installeras minst 3 fot bort från stammen. Samtidigt placeras inte svingen så långt ut på grenen att det lägger onödig påfrestning på grenen.

• Borra hål genom den valda trädgren med borren på grenen. Hålen måste lite större än diametern på 8-tums öga bultar.

• Sätt in bultarna i de borrade hålen. Skruva fast skruvar i tills ögonen är tätt mot barken av grenen.

• Placera en stor platt bricka på varje öga bolt, följt av två nötter för varje öga bult. Syftet med andra muttern är att låsa första muttern på ögat bulten.

• Hänga linor och anslutningar från spädbarn svingen genom att ansluta swing maskinvaran på ögat bultarna.

• Testa svingen stabilitet och säkerhet innan placera ett barn i svingen.