mynewspapers.net

Hur man installerar en tvålkopp i Bad kakel

Hur man installerar en tvålkopp i Bad kakel


Installera en tvålkopp i Bad kakel kan göras utan att anställa en dyr professionell. Detta kräver endast några verktyg som är lätt tillgängliga för de flesta människor och några komponenter som finns på lokala hemhantverks leverantören. Tvålkoppen även hindrar dig från att söka runt och gissa vart din tvål är medan du tvätt.

Instruktioner

• Välj din tvålkopp. Få en tvålkopp som matchar din aktuella plattor. Observera hur stor tvålkopp är i förhållande till dina plattor. Om tvålkoppen tar upp lika mycket utrymme som en bricka, blir det lätt att installera. Om skålen tar upp en bråkdel av en bricka, kan du behöva klippa din kakel för installation. Tvålkoppen bör ha en utstick som passar i fördjupningen på väggen där gamla kakel kommer att tas bort.

• Värdering gamla kakel som finns på den plats där nya skålen måste vara för borttagning. Om kakel är att tas bort helt, Använd en spik punch och hammare diagonalt uppifrån höger till längst ner till vänster och sedan uppifrån vänster för att nedre höger. Borra ut hål i kakel som inte tränga in i väggen själv genom att ange djupet för din hårdmetallspets borr till samma djup som du tror att din kakel kommer att vara.

• Använda en Dremel med en skärande disk för att skära igenom kakel där du behöver det för att på formen av tvålkoppen och vill inte ta bort hela kakel. Gå noga och ta din tid slipning kakel så att plattan inte dela. Göra parallella linjer 1 cm. isär som täcker det område som du vill ta bort. Snäpp loss kakel med en tång i slutet av dessa parallella linjer att ta bort små bitar tills du kommer till önskad form.

• Skrapa ut någon löst skräp med en mejsel och hammare bakom kakel som du har tagit bort för att ge mortel en trevlig plats att binda. Använd en lätt fuktad trasa för att ta bort damm som är fortfarande på plats. Skrubba loss några flingor kvar utan att klippa själv.

• Applicera en generös mängd av en självhäftande murbruk (som Thinset) på baksidan av tvålkoppen. Tryck på tvålkoppen på plats så att skålen pressar mortel jämnt in i skreva. Lämna en lucka runt skålen för injekteringsbruk. Använd en nivå och plast kakel distanser för att ställa tvålkoppen jämnt. Tejpa tvålkoppen till denna plats med ett generöst utbud av målartejp. Rensa bort eventuella överskott murbruk. Vänta tills murbruket att bota.

• Ta bort plast distanser. Lägg till injekteringsbruk runt tvålkoppen med en Popsicle pinne. Skrapa injekteringsbruk i önskad omfattning så att den matchar nivån på injekteringsbruk runt den. Använd en fuktig trasa för att torka upp överskott injekteringsbruk. Tillåta injekteringsbruk härda. Tillämpa en genomträngande tätningsmedel på injekteringsbruk, och låt det torka för att hindra vatten från att tränga in injekteringsbruk.