mynewspapers.net

Hur man installerar en TV montering på tegel eldstad

Hur man installerar en TV montering på tegel eldstad


Tillkomsten av ljus, platta TV-apparater har gett husägare och dekoratörer många fler alternativ för där kan de sätta en TV. Ett populärt alternativ är att montera TV: n framför en öppen spis. Många spisar har tegel på väggen ovanför den öppna spisen, så det är viktigt fästet för televisionen säkras att tegelstenarna med rätt typ av hårdvara. Använder fel hårdvara till sätta fast fästet på väggen kan resultera i fel på berget och skador till teven.

Instruktioner

• Håll fästet mot väggen vid den plats som du vill installera den. Markera platsen för hålen på monteringsplattan på väggen med en blyertspenna, genom att sätta in spetsen på pennan genom hålen i monteringsplattan.

• Borra hål i tegel med en hårdmetallspets borr på plats monteringshålen. Det är viktigt att hålen är rätt storlek för murverk ankare du kommer att installera i nästa steg, så använd storlek på borr anges av ankare.

• Sätt in ett murverk ankare i alla hål du har borrat. Knacka på ankare i hålen med en gummiklubba tills de är jäms med väggen yta.

• Håll TV-fästet mot väggen och rada upp hålen på fästet med ankare du har precis installerat. En assistent är användbart under denna och nästa steg.

• Sätt en skruv i den mount hål och skruva in i väggen ankaret tills skruven dras åt helt. Upprepa tills du har monterat en skruv i varje murverk ankare.