mynewspapers.net

Hur man installerar en tunga & Groove golvet runt tegel eldstad

Hur man installerar en tunga & Groove golvet runt tegel eldstad


Även en öppen spis kan vara i centrum för uppmärksamheten i ett rum, är den allmänna idén att det blandas med resten av inredningen i stället för att stå ut. Detta kan vara ett problem när du installerar nya trägolv. I allmänhet är inte kan golvet glida under den öppna spisen, lämnar besvärliga luckor eller blanksteg mellan basen och trägolv. Prisunderskridande murad öppen spis och glidande trägolv under kan bidra till att uppnå ett enhetligt utseende för ditt nya golv.

Instruktioner

• Linje upp en bit av din not och spont golv mot botten av eldstaden. Använd en penna för att markera höjden på brädan mot tegel.

• Spåra höjd linje över hela spisen ytan. Detta kommer att fungera som en av dina skärande linjer.

• Fastställa en presenning runt den öppna spisen till skydda din undergolv från damm. Alla inblandade bör också bära skyddsglasögon och damm masker, som vid styckning kommer att producera damm och kan skicka tegel partiklar flyger.

• Fäst en diamant spets blad till en underskred såg. Hitta både av dessa produkter, samt instruktioner för varje särskild tillverkare, på maskinvara eller hem förbättring butiker. Sågar används ofta för trä, men diamond bladet gör det möjligt att skära igenom tegel och andra murverk.

• Linje upp sågen med såglinjen du gjort tidigare och skär längs linjen. Enheten bladet minst 1 tum djupt i stenen. Du kan om du vill gå djupare beroende på din design.

• Linje upp sågbladet i jämnhöjd med undergolvet och skära hela vägen runt den öppna spisen på denna nivå. Detta skapar en lossade bit av tegel eller murverk som tillåter dig att glida golv under den öppna spisen.

• Använd en liten mejsel och hammare för att ta bort lossade sten eller tegel. Ta bort så många bitar som du kan med mejsel och hammare, sedan använda en vakuum eller wire borste att ta bort eventuellt kvarvarande skräp. Rensa alla damm och skräp innan du installerar golvet.

• Skjut in en bit av spontade golv i klyftan du skapas under din spis. Om det behövs, skär lappa med en såg eller vinyl cutter (beroende på ditt golv) för att kunna passa. Lägger tungan av nya pjäs med spåret på den senaste installerade bit, eller vice versa, att slutföra din look. Detta steg kommer att bero på hur långt du har kommit med resten av din installation.

• Installera alla spontade bitar i gapet du gjort längs gränsen till din spis. När du är klar, kontrollera området. Om nödvändigt, fylla i eventuella luckor med täta. Så länge du skär rakt och korrekt, kommer det finnas några mellanrum.