mynewspapers.net

Hur man installerar en trådlös cykeldator

Hur man installerar en trådlös cykeldator


Installera en trådlös cykeldator är inte mycket annorlunda än att installera en trådlös cykeldator, förutom att du inte har att bandet kablar ner. Du behöver installera ett batteri i den magnet sensorer. Trådlösa datorer är oftast enklare att installera.

Instruktioner

• Koppla datorns fästet på styret per produktens instruktioner. Fästmetod varierar kraftigt beroende på modell och göra. Fästet kommer att antingen zip-bundet eller skruvas stänga runt styret, märken. Skjut datorn på berget efter installerande dess batteri.

• Bifoga hastighet magneten till bakre ekrarna om du planerar att använda cykeln på en vind tränare när framhjulet blir orörlig. Annars, bifoga det till framhjulets ekrar. Matcha spåren på magneten ekrarna. Magneten kan komma med klister till hålla den på kol ekrar.

• Sätt i motsvarande batteriet i hastighetssensorn och fäst det (vanligt med zip band) i gaffeln för att vara i linje med magneten. Rotera hjulet fram och tillbaka, fanning sensorn med magneten att se om du kan generera en noll hastighet läsning på datorn. Justera position tills du får en tillförlitlig avläsning.

• Sätt i batteriet i kadenssensorn, om sådan finns. Zip-slips det på vänster sida (inte driva sidan) av cykeln – särskilt på chainstay. Detta är den nära-horisontella delen av din ram mellan vevlagret den bakre dropout som håller den bakre hjulaxeln. Se till att dess avkänning sidoytor utåt. Montera kadens magneten på den vänstra vev, så att magneten ansikten censuren. Du kan behöva justera positionerna för magneten och sensorn tills de är tillräckligt nära för att få en behandling. Lyfta bakhjulet så du kan fan den vänstra vev och tillbaka framför sensorn, att testa om det finns en kadens läser på datorn.