mynewspapers.net

Hur man installerar en studsmatta Net

Hur man installerar en studsmatta Net


Studsmattor har funnits länge och är en bra form av motion och rekreation. De vanligaste skadorna hända när människor faller av studsmattan. I förflutnan, skulle spotters stå på marken på varje sida av studsmattan, hoppas att driva en bygel på studsmattan igen om de kom för nära kanten. Studsmattan netto minskar kraftigt risken för skador på både bygeln och spotter.

Instruktioner

• Besluta om vilken typ av nätet. Det finns två typer av nät som trampolin: de som reser sig ovanför och runt sängen för att hålla bygeln falla ned och de som hänger utanför sängen till marken att hålla människor ut från under studsmattan så att de inte kommer att få hoppade.

• Installera låg nätet. Säker på nätet från toppen av ramen med benen. Se till att du får på nätet som matchar proportionerna av din studsmatta.

• Installera höga nätet. Packa upp nätet. Du kommer att märka att polackerna kommer packad insvept i skum rör. Kasta inte slangen bort. Det är en del av stoppning som går tillbaka runt polerna som kuddar.

• Få en partner. Sammanställa en studsmatta net är otympligt. Även om en mycket begåvad och opålitlig person kunde på något sätt lyckas på egen hand, för resten av oss, tar det minst två personer.

• Montera net ram. Följ bruksanvisningen som guidar dig genom stegen för att fästa polackerna (vanligtvis åtta) till studsmatta ramens ben. De är säkrade med U-bult och mutter och i linje med ett ben uttag som du kommer att svetsa på studsmatta benet. Ramen bör vara cirka sex fot högre än sängen.

• Åtgärd på nätet. Lay netto ut på marken först ta reda på var du dörren att gå och att justera knutar högst upp för att de korrekta mätningarna finns på instruktionerna. Toppen kommer att vara bredare än botten.

• Hänga nätet. Lägg översta bredare bältet runt den gemensamma jordbrukspolitiken och boll av pol 1. Medsols, fortsätta att placera nätet i skårorna på toppen av varje stolpe. Se anvisningarna på huruvida nätet bör placeras på utsidan eller insidan av polerna, de skiljer sig åt. Säkra botten T-ankare av nätet till V-ringar i trampolin ram järnväg.