mynewspapers.net

Hur man installerar en Stereo i en 1999 Subaru Forester

Hur man installerar en Stereo i en 1999 Subaru Forester


Eftermarknaden bilstereo tillåter ägare att anpassa inredningen i sin bil och förbättra ljudkvaliteten underhållning. Finns i ett brett spektrum av stilar, de har även extra funktioner som inte nödvändigtvis finns på en fabrik-fråga bilstereo. Dessa inkluderar DVD-spelare, navigationshjälpmedel och MP3-spelare. Ägare av 1999 Subaru Foresters kan installera en eftermarknad stereo genom att ta bort panelen dashboard centrum och göra ett par korrigeringar för att stereon ska fungera med bilen.

Instruktioner

• Koppla ur den negativa terminalen av bilens batteri med en skiftnyckel. Detta är att undvika potentiella chock och risken för kortslutning.

• Ta bort fabriken-fråga radion. Ta bort panelen trim runt växelspaken med en flat skruvmejsel. Börjar på botten, Bänd panelen trim omger stereo dock från instrumentpanelen tills det dras gratis. Ta bort de två bult skruvarna som håller stereo i fästet med en stjärnskruvmejsel. Dra stereo från dock.

• Koppla bort svart radio antennkabeln från baksidan av stereon. Koppla bort kabeln sele genom att trycka på fliken på sidan och dra anslutningar isär. Sätta på gamla radio på sidan.

• Montera frontplåten adaptern. Fast frontplåten adaptern i utrymmet utrymd factory-fråga stereo. Fäst den på plats på framsidan av konsolen med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Kontrollera att kablarna kommer via portalen av frontplåten adapter.

• Anslut stereo till Forester. Anslut wire harness adapter till bilen tråd sele. Tryck anslutningar tillsammans tills de klickar på plats. Anslut den andra änden av wire harness adapter till wire harness av eftermarknaden stereo på samma sätt. Anslut svart radio antennkabeln till radio antenn port på baksidan av eftermarknaden stereo.

• Skjut in stereon i portalen av frontplåten i adaptern tills det är säkert. Se till att inte fälla någon av trådarna. Fäst panelen trim runt stereo stationen i plats. Fäst panelen trim runt växelspaken tillbaka på plats.