mynewspapers.net

Hur man installerar en skål handfat i en bänkskiva i betong

Hur man installerar en skål handfat i en bänkskiva i betong


Installera en skål diskbänk i en bänkskiva i betong kräver viss samordning och planering under konstruktion och installation av bänkskivan själv. Från design synpunkt är skål sänkor bäst lämpade för under-monteras vid installation i betong bänkskivor. Under mount sänkor tenderar att accentuera den monolitiska kvalitet av bänkskivan material genom att lämna en ring av exponerade bänkskivan på diskbänken området. Hemligheten till en tålig och vacker sink installation i betong bänkskivor är ordentlig planering. Följa några viktiga steg i installationsprocessen bänkskivan kommer att säkerställa en slående sink installation som kommer att byggas till sist.

Instruktioner

• Köpa en diskbänk Undermonterade skål. En Undermonterade diskbänken är avsedd att monteras underifrån bänkskivan ytan. Sänkor byggd för undermounting har fabriken klipp, hårdvara och en mall för att montera dem på undersidan av de flesta någon solid yta. Materialet bör samordna med konkreta mix och finish. Många designers föredrar att använda rostfritt stål diskbänkar nästan uteslutande när under montage i betong bänkskivor eftersom sjunker kan visuellt smälter väl med de flesta kranar – lämnar mindre för att distrahera ögat från konkreta bänkskivan.

• Använd mallen diskbänk som kommer med diskbänken för att spåra en disposition av diskbänken hålet på undersidan av konkreta bänkskiva form. Vanligtvis är detta ett 1/2-tums cementbaserade backer styrelsen material. Det bästa sättet att installera en Undermonterade diskbänken i betong är att hälla bänkskivan för att passa diskbänken. Dispositionen från mallen guidar formsättning tillverkning för att bilda rätt öppningen för valda diskbänken

• Montera diskbänken formsättning. Använda en slutna celler skum infoga rekommenderas praxis att bilda ett tomrum i betongen för diskbänken öppna om det finns tillgängligt. Om det inte finns en skum infoga böj masonit runt en serie av block stöder och limma på plats med en limpistol att bilda öppningen.

• Placera de gängade insatser för diskbänken fästskruvar. De flesta Undermonterade sänkor är klippt på undersidan av disken med slitsade små metallbitar. Dessa klipp är utformade för att ta en läpp på diskbänken och hålla diskbänken tätt på undersidan av räknaren. Gängade och kvinnor skär måste bäddas in i betong när det hälls. För att åstadkomma detta, helt enkelt borra hål genom botten på bänkskivan form på de platser som anges på diskbänken mallen. Placera de gängade bussningar på plats och säkra dem ordentligt med skruvarna genom de hål du bara borras. När konkreta bänkskivan hälls, bäddas dessa skär stabilt på plats.

• Förbereda längst ned i formuläret tas bort. Undersidan av bänkskivan form kommer att behöva tas bort när bänkskivan hälls så att diskbänken kan monteras direkt på botten av räknaren. Borra hål i bänkskivan form längs insidan kanten av diskbänksskåpet. Detta är i huvudsak perforeringar som kommer att underlätta knacka ut botten senare. Täck hålen med maskeringstejp att förhindra cementgolvet droppar genom toppar.

• Ta bort skruvarna som var att säkra de kvinna-gängade skär. Detta steg bör inledas efter bänkskivan har hällt och botade i minst 24 timmar.

• Ta bort längst ned i formuläret bänkskiva underifrån. Använd en hammare och en mejsel för att bända ut botten i flera stycken längs perforeringen gjort tidigare.

• Maskera insidan yta av konkreta diskbänk öppningen och den övre kanten av diskbänk skål. Applicera en sträng av tätningsmaterial längs Undermonterade diskbänken flänsen och botten av konkreta räknaren.

• Tryck på diskbänken upp i tätningsmedel och säkra med montering klipp och skruvar som följde med diskbänken. Verktyg på listen med ett handskar finger.

• Ta bort maskeringstejp och du har slutfört installationen av en skål handfat på en bänkskiva i betong.