mynewspapers.net

Hur man installerar en platt-TV framför en öppen spis

Hur man installerar en platt-TV framför en öppen spis


Montering av platt-TV ovanför en spis presenterar vissa problem eftersom infästningar kan störa skorstenen, och värmen från den öppna spisen kan skada på TV: N. Å andra sidan, tegel eldstad är extremt säkert, och sannolikt kan stödja vikten av platt-TV ganska bra. Experter säger att de flesta av tiden, en platt TV kan monteras ovanför en spis säkert. Innan du installerar det, se till att din spis är lämplig. När du gör, kan du montera platt på ett sätt som liknar det sätt du vill montera den andra väggen.

Instruktioner

• Mät längd och bredd av eldstad att se till att din plattskärms TV passar ovanför den. Markera dimensionerna med en bit av krita.

• Få en bra dånande brand kommer, sedan tejpa en termometer för att delen av väggen som du tänker placera TV: N. De flesta platta TV-apparater måste att fungera i en temperatur på 37.8 grader C eller lägre. Jämföra specifikationerna för din TV med temperaturen i väggen medan en brand går. Om det är högre än TV: N kan hantera, bör du antingen hitta ett annat ställe för TV eller lösa aldrig att ha en eld i öppna spisen medan TV: N är installerad. (De flesta moderna hem har en tegelfasad ovanför den öppna spisen, vilket inte är faktiskt en del av skorstenen. Detta är goda nyheter eftersom det betyder att temperaturen från eldstaden inte kommer att påverka TV.)

• Placera den första delen av väggstativet i position, motsvarar det krita markerar du gjorde i steg 1. Använd en snickare nivå så att fästet är parallellt med golvet och sedan markera placeringen av monteringsskruvar på väggen.

• Borra hål i väggarna med lite murverk. Borra försiktigt så du inte misstag borra i skorstenen,

• Infoga #8 Fästdon av plast i hålen du har gjort. (Vissa platt-TV fästen kan komma med sina egna ankare för användning med stenväggar. Om du har dem, använd dem i stället.)

• Placera den första halvan av TV fäste i position. Fäst den på väggen med eftersläpning skruvar eller skruvar med fästet, att infoga dem i ankare du har placerat. Dra åt dem på plats med en hylsnyckel, då ge berget en försiktig bogserbåt till se om den håller.

• Fastställa några bomull handdukar på golvet, sedan låg platt TV med framsidan nedåt på dem. Här kan du koppla den andra halvan av berget utan att repa skärmen.

• Placera den andra delen av berget på baksidan av TV: N och skruva den på plats med en skruvmejsel. Ge det ett mjukt ryck att se till att det är säkert.

• Med hjälp av en vän, lyfta TV: N på plats ovanför den öppna spisen, montera de två halvorna av väggstativet tillsammans. Låsa monteringen på plats med hjälp av den mekanism som avses i berget och sedan testa den för att se om det håller.