mynewspapers.net

Hur man installerar en Pivot dusch dörr

Hur man installerar en Pivot dusch dörr


De flesta duschdörrar installeras på ett spår. Spåret kan dusch dörren att glida fram och tillbaka på plats. Denna typ av dusch dörr fungerar inte alltid. Mindre dusch utrymmen kan utnyttja en pivot dusch dörr. En pivot dusch dörr pivots helt enkelt på plats, öppnas och stängs som en typisk dörr. Installerar en pivot dusch dörr är inte svårt, men du behöver en vän att hjälpa dig lyft luckan på plats.

Instruktioner

• Mät tröskeln till dusch med din måttband. Markera denna mätning på tröskeln spår. Tillskuret tröskel spåret med en bågfil.

• Installera pivot fästet på den nedre kanten av tröskeln. Applicera silikon täta på baksidan av vridningen. Ställa in fästet på nedre kanten av duschen och skruva den på plats med hjälp av din.

• Sprida en pärla av silikon täta längs botten av tröskeln spåret. Ställa in spåret på plats med den höga sidan av spåret som vetter mot utsidan av duschen. Applicera en sträng av täta längs kanterna på tröskeln och jämna det med fingret. Låt spåret torrt över natten.

• Ange pivot vägg kanaler på botten spår av duschen. Ange en bredvid varje kanal och justera det tills det är rakt upp och ner, eller lod. Den lilla bubblan i nivån kommer att vara centrerad i fönstret när kanalen är lod. Markera position av kanalerna på väggen. Medan du markerar positionen ska du markera de skruv hål platserna också.

• Plats maskeringstejp över markerade skruvhålen. Du bör fortfarande kunna se blyertsmarkeringarna. Borra hål i väggen med en murverk borr. Om dusch surround är keramiska plattor kommer att du behöva knacka lätt på väggen ankare i hålen med en gummiklubba.

• Installera pivot fästet på toppen av väggen SIDOPOST. Skruva fast fästet på väggen SIDOPOST med skruvar.

• Lyft duschkabinen på pivot hakparenteserna med hjälp av en vän.

• Skruva magnetiska dörrkarmen i den motsatta väggen med skruvdragare. Skär den försegla remsan till längd med en mattkniv. Placera gavlar på toppen av väggen kanaler. Bifoga dörrhandtag till dörren.