mynewspapers.net

Hur man installerar en över spänna mikrovågsugn utan skåp på sidan

Hur man installerar en över spänna mikrovågsugn utan skåp på sidan


Mot rymden är en premie i många kök; ingen överraskning, då, att mikrovågsugn huvor är så populära. Flytta din mikrovågsugn ovanför kaminen kommer gratis ca 3 kubikfot av mot rymden utan krångel och bekostnad av bygga ny räknare eller lägga till nya skåp. I själva verket mikrovågsugn huvor kostar ca £162 och tar bara ett par timmar att installera.

Instruktioner

• Lokalisera väggreglar i området du vill installera din mikrovågsugn. Du behöver minst en stud att hänga en mikrovågsugn huva tyngd mikrovågsugn hood församling. Markera reglarna på kanterna eller i centrum så att du kan hitta dem senare. En central stud är bäst.

• Justera montering plåt centrum markörerna som centrum av installationsutrymme. Att se till att plattan är butted upp till övre skåpet, markera monteringshålen. Det bör finnas minst två hål på varje pinnbult.

• Borra hål på märken, storlek på lämpligt sätt. Där finns ingen stud, kommer ett större hål att krävas eftersom du kommer att behöva använda slutna växla nötter. De stud platserna kommer att behöva vara förborrade så att en skruv att gå lätt. Som nämns i steg 1, du måste placera mikrovågsugnen på en stud, drill platserna (som anges av plattan själv) blir inte alla på en stud, men antingen centrum eller båda sidor måste vara. Båda typer av platser och hårdvara kommer att involveras i att placera plattan ordentligt.

• Fäster metallplattan på väggen, att infoga växlar och skruvar där anges. Tejpa den bifogade mallen på undersidan av skåpet och borra hål som anges. Storlek och läge varierar med tillverkaren.

• Lägg en bricka på varje bultar som går genom toppen av mikrovågsugnen och placera dem inuti skåpet nära hålen du borrat. Du kommer att vilja få till dem snabbt när mikron är på plats. Innan du fortsätter stänga tape mikrovågsugn dörren så att det inte kommer öppna under installationen.

• Hänga mikrovågsugnen på två flikar vid basen av väggen montageplåt. Du behöver hjälp för detta. Gänga nätsladden genom större hål i skåpet och sedan rotera mikrovågsugnen jäms med övre skåpet.

• Ta tag i de bultar som är i övre skåp, tråden dem genom hålen och bifoga dem i mikron så snabbt som möjligt. När du är på denna punkt, kan inte du sluta utan helt demontera mikrovågsugnen och börja om. Dra åt bultarna tills de är jämnt kilbalken och stöder vikten av mikrovågsugnen.