mynewspapers.net

Hur man installerar en ny strömbrytare & ljus fixtur

Hur man installerar en ny strömbrytare & ljus fixtur


Installera en ny strömbrytare och ljus fixtur i hemmet till områden som behöver ytterligare belysning. När du väljer dina platser, överväga hur din nya armatur kommer att påverka resten av rummets belysning. Installera flera typer av armaturer att lysa upp de mörkare områdena, vilket ger rummet en mer inbjudande känsla. Installera din switch för att driva din ny belysning på en vägg eller områden bekvämt för dig att nå. Överväga att placera din switch nära ingången till ett rum eller nära armaturen själv.

Instruktioner

• Markera platsen för din nya strömbrytare. Spåra runt den gamla-arbete switch box mall som tillhandahålls med rutan. Skär vägg styrelsen längs spårningsraden med en Gips såg, att skapa en öppning för rutan switch.

• Markera platsen för din nya armatur. Spåra runt den gamla-arbete tak box mall som tillhandahålls med rutan. Skär i väggen styrelsen längs spårningsraden med en Gips såg, att skapa en öppning för din nya armatur.

• Dra en bit av 12/2 icke-metalliska elektrisk kabel från den nya ljusa platsen till den nya växel platsen.

• Stäng av viktigaste brytaren på din tjänst panel att koppla el till hela panelen. Ta bort skruvarna från den tjänsten skyddslock, utsätta inre av panelen.

• Dra en bit av 12/2 icke-metalliska elektrisk kabel från den nya växel platsen till panelen service.

• Dra elkabel genom knockout i rutan gamla-arbete tak och skjut in rutan i öppningen i taket. Vrid skruvarna medurs på rutan elektriska fastspänning rutan till taket.

• Band yttre skidan från den elektriska kabeln att exponera tre inre trådarna med hjälp av en dubbel icke-metalliska wire cutter/strippa. Ta bort 3/4-tums av isolering från svarta och vita inre trådarna.

• Montera din nya armatur följa tillverkarens instruktioner. Knyt den svarta kabeln från rutan taket till den svarta kabeln från armatur med en twist-on orange kabel-kontakt. Knyt den vita kabeln från rutan taket till den vita kabeln från armaturen med en annan twist på orange kabel-kontakt. Genom att vrida en annan orange kabel-kontakt till bara koppar marken tråd från rutan i fixturen att slutföra den elektriska anslutningen.

• Fäst ljuset till taket med hjälp av skruvarna från taket armatur monteringsdetaljer. Installera lampor och ljus nyans på fixturen att slutföra installationen.

• Dra de två uppsättningar elektriska kabel genom knockouts i rutan gamla-arbete switch. Tryck rutan i öppningen i gips och vrid skruvarna på rutan fastspänning rutan på väggen. Remsa av NM kabel i rutan switch på samma sätt du avskalade kablarna i steg 7.

• Att vrida en orange kabel-kontakt på de två vita kablarna inuti rutan gamla-arbete switch knyta dem samman. Knyta två kala kopparledningar tillsammans inne i lådan med en annan orange kabel-kontakt.

• Vrid den svarta kabeln inuti rutan switch runt en terminal skruv på höger sida av strömbrytaren. Vrida den återstående svarta kabeln inuti rutan switch runt återstående terminal skruven på switchen. Dra åt skruvarna för att hålla båda svarta kablarna till växeln.

• Skjut alla sladdar och strömbrytaren i rutan gamla-arbete switch. Koppla växeln på toppen och botten av lådan med skruvarna som kom med växeln. Täcka switch och gamla-arbete låda med en enda växel väggplatta.

• Installera en 20-amp enda pol brytare på panelen huvudsakliga tjänsten. Rum på baksidan av brytaren under spåret i panelen som håller den till panelen. Tryck framsidan av brytarens över buss bar, ansluter till brytaren till El.

• Band NM kabeln inuti panelen service som du gjorde i steg 7. Installera den svarta kabeln under ställskruven på baksidan av brytaren. Dra åt breaker ställskruven för att hålla tråden i brytaren.

• Installera den vita kabeln under en ställskruv i baren neutral och installera kala koppar jordledaren under en ställskruv i baren grundstötning. Dra åt ställskruvar för att hålla trådarna till barer. Neutral och grundstötningen barerna är båda silverfärgad barer. Neutral baren har vita kablarna installerat i den, medan den grundstötningen bar har alla gröna och kala-kopparledningar installerat i den.

• Byt ut omslaget till den huvudsakliga tjänst panelen. Aktivera den huvudsakliga breaker att leverera el till din nya strömbrytare och armatur.