mynewspapers.net

Hur man installerar en ny strålkastare halogenlampa

Hur man installerar en ny strålkastare halogenlampa


Från och med 2010, har strålkastare halogenlampa funnits i över 20 år. Revolutionerande när de först infördes, halogenlampor sakta fasas som xenon strålkastare teknik, som ger ljusare och mer fokuserat ljus strålar, långsamt arbetar sin väg från lyxiga marques ner till billigare bilar. Men äga många av oss fortfarande fordon som använder halogen strålkastarnas lampor. Byt ut din egen lampa billigt när en av dina halogen strålkastare bränner ut.

Instruktioner

• Öppna motorhuven av ditt fordon. Leta upp strålkastare lampa på baksidan av strålkastare församlingen. Ta bort strålkastare församlingen från fordonet om lampan inte kan nås lätt. Gör detta genom att stödja ut bultarna anläggning ligger på toppen av strålkastare församlingen med en skiftnyckel vände i en moturs. Försiktigt höja strålkastare församlingen från bilen för att komma åt lampan på baksidan av strålkastare.

• Skruva fast stoppringen som håller lampan på plats moturs för hand. Placera en platt skruvmejsel under plast låsfliken på basen av kragen och bända uppåt för att släppa den.

• Ta bort den gamla glödlampan från strålkastare församlingen genom att dra det rakt ut för hand.

• Tryck en ny lampa i lampan uttaget tills det sitter fullt ut. Håll lampan basen eller Använd en trasa för att hantera en ny glödlampa som fingeravtryck ut glödlampan sig kan orsaka att det ska brinna tidigt.

• Tryck ned på plast låsfliken tills den snäpper på plats. Rotera kragen i medurs riktning för att säkra lampan på plats.

• Push strålkastare församlingen tillbaka på plats och dra åt anläggningen bult med en skiftnyckel i medurs riktning, om det behövs.