mynewspapers.net

Hur man installerar en Netgear Wireless USB Adapter

Hur man installerar en Netgear Wireless USB Adapter


Trådlösa USB-adaptrar lägga till nätverksanslutning till bärbara datorer och andra datorer. Anslutning garanterar att datorn har tillgång till resurser, inklusive Internet och skrivare. Netgear erbjuder flera trådlösa USB-adaptrar, som kräver tre grundläggande installationssteg. Föraren---ett program som kommunicerar med datorn och adapter--- och maskinvara kräver installation för att garantera att fungera korrekt. Dessutom måste adaptern konfigureras för att fungera korrekt med nätverket. För att installera en Netgear trådlös USB-adapter, behövs några enkla steg.

Instruktioner

• Slå på datorn. Sätt in CD-skivan som följde med adaptern Netgear i din CD-ROM-enhet.

• Klicka på "Installera drivrutinen och Utility" i popup-fönstret Netgear. Fönstret installation guide öppnas när du sätter in CD-skivan. Om det inte, öppna "My Computer", dubbelklicka på CD-ROM-enheten och dubbelklicka på den körbara filen "autorun.exe."

• Slutföra guiden InstallShield steg. Guiden vägleder dig genom installationsprocessen. Välj ditt land och klicka på knappen "Slutför" när du är klar. Starta om datorn om du uppmanas att göra.

• Ta bort några skyddsöverdrag och sätt in USB-adaptern i en ledig USB-port på datorn. Om du planerar att lämna adaptern i under en längre tid, försök att välja en port på baksidan av datorn om du äger en stationär.

• Klicka på "Installera programvaran automatiskt" och klicka sedan på knappen "Nästa" i fönstret "Hittade ny maskinvara". Guiden Ny maskinvara installera uppmanas du att slutföra installationen av maskinvara. Följ anvisningarna för att slutföra processen.

• Klicka "Ja" när du tillfrågas om du vill installera verktyget Netgear smart trådlösa inställningar. Klicka på "Avsluta" när installationen är klar. Starta om datorn om du uppmanas att göra.

• Klicka på Netgear ikonen i aktivitetsfältet bredvid datorklocka. Detta öppnar "Smarta trådlösa inställningar verktyget Wizard."

• Ange din nätverks-SSID eller Välj ett nätverk i listan. Ange nätverkets SSID i rutan "nätverksnamn (SSID)" på fliken "Inställningar". Alternativt klickar du på pilen i listrutan och välj ditt nätverk från listan.

• Klicka på "Apply" knappen för att spara dina ändringar.

• Bekräfta installationen. För muspekaren över symbolen i systemfältet för att kontrollera det matchar ditt nätverks namn. Kontrollera statusindikatorn på adaptern är fast, vilket innebär att det finns en bra anslutning. Anslut till Internet och skicka ett test skriva ut att bekräfta anslutningen till resurser.