mynewspapers.net

Hur man installerar en Levys Banjo StrapSedan grundandet 1973 av Dennis Levy, har Levys läder Limited gjort läder objekt allt från instrument remmar till kniv sheathes. Företagets instrument rem produktlinje innehåller remmar avsedda att användas med akustiska gitarrer, elgitarrer och banjo. Till skillnad från gitarrer, som oftast är utrustade med en eller två rem knappar, kräver banjos en speciell fastsättning process. Oavsett vilken typ av avgift banjo band du har, kan du bifoga den till din banjo i några få steg.

Instruktioner

• Utvecklas en avgift banjo rem och kolla i ändarna för att avgöra vilken typ av fastsättning. Levy banjo band ändarna kommer i tre huvudtyper: lås, krok, sträng och snap.

• Fäst ena änden av en avgift banjo rem banjo's drum fästet precis till höger om halsen. Bifoga ett lås slut genom att trycka på öppna spännet, ansluter den över fästet och släppa lås för att stänga den på plats. Bifoga en krok slutet av ansluter den till fästet. Bifoga en sträng slutet av inslagning båda ändarna av snöre runt fästet och binda dem i en knut. Bifoga en snapin slutet av ångra fäst, Linda den runt fästet och fästa det på plats.

• Fäst den andra änden av banjo remmen till fästet närmaste stränghållare. Använd metoden tillbehöret för din typ av banjo rem.

• Slip banjo rem över axeln av armen otålig håll banjo stadigt i händerna och stå upp.

• Grepp rem fästet och dra den långa änden av remmen genom fästet att förkorta remmen. Dra den korta änden av remmen genom fästet att förkorta remmen.