mynewspapers.net

Hur man installerar en kopplingsförbehåll akustisk gitarr rem

Hur man installerar en kopplingsförbehåll akustisk gitarr rem


Många akustiska gitarrer är utrustade med endast en rem knappen på svansen slutet av gitarren. På denna typ av instrument, är den motsatta änden av remmen tänkt att knytas överst på spindeldockans. En andra rem knappen min läggas till i området där halsen möter kroppen, men detta kräver borrning i gitarren, som måste göras av en kvalificerad tekniker för att förhindra skada. De flesta band har en läderband eller sträng för akustiska instrument bifogad fil, men du kan använda en lämplig ersättning om din inte gör.

Instruktioner

• Fäst i kroppen-slutet av bandet till gitarr genom att placera hålet i remmen över knappen rem.

• Hålla gitarren med ena handen stående och sling remmen över axeln, utvidga lös slutet till slutet av gitarr halsen med tangenterna trim. Justera bältet om det behövs för en bekväm passform innan du kopplar. Några remmar måste tas bort helt innan att göra justeringar och detta kommer att spara borttagning steg. Remmar med skjutbara justeringar kan du hoppa över detta steg eller justera det på denna punkt för bekvämlighet.

• Trä sladd eller shoestring genom hålet i remmen och dra det igenom tills båda ändar är ännu.

• Infoga en sida av sladden under gitarr strängar precis bakom den vita gitarr muttern och dra det genom flera inches klara av gitarr Spindelhuset på motsatt sida av insättningspunkten. Att infoga under strängarna i detta område kommer inte störa tuning och förhindrar att bandet kommer bort av misstag efter det är fäst.

• Knyt de två ändarna av kabeln med en sträng dubbel-Knut din välja och dra spända. Testa den Knut integritet genom att dra de två sidorna av sladden. Om Knut Underklänningar, använda en annan Knut eller stärka en du har knutit.