mynewspapers.net

Hur man installerar en koppling i en 1996 Ford F150

Hur man installerar en koppling i en 1996 Ford F150


Kopplingen en 1996 Ford F150 hjälper förvandla det tryck som föraren sätter på kopplingspedalen till hydrauliska trycket. Detta tryck överförs sedan till en slav cylinder som gör det möjligt för föraren att växla. Om någon komponent i kopplings system misslyckas tillräckligt hydraultryck inte kommer att uppstå, och du kan inte flytta redskap. När den gamla kopplingen har tagits bort, kan installationen utföras på en timme.

Instruktioner

• Leta upp metall svänghjulet på framsidan av motorn och placera den nya skivan och tryck kopplingslamellen upp mot den

• Tryck verktyget koppling justering genom koppling och pilot på motorn. Flytta den i cirkulär mode tills delarna sätts på plats.

• Infoga svänghjul bultarna genom tryckplattan monteringshål i svänghjulet och dra åt med fingrarna. Flytta verktyget justering runt lite mer tills koppling delarna sätts fast på plats. Dra åt svänghjulet bultarna med en spärrfunktion. När åtdragning skruvar, suppleant på ett kors sätt. Detta kommer att säkerställa tryckplattan skapar en ordentlig tätning. Vridmoment bultarna till 20 foot-pounds av trycket med en momentnyckel och sedan dra ut Linjeringsverktyget.