mynewspapers.net

Hur man installerar en klädstång på en vinklad vägg

Hur man installerar en klädstång på en vinklad vägg


Äldre hus och de renoverats till lägenheter har inte faktiska garderober, men kan inkludera några andra roliga utrymmen som kan konverteras. Ibland kan detta visa sig ha vinklade väggar eller tak, beroende på din synpunkt, som kan förvandlas till anständiga kläder förvaringsutrymmen, särskilt när man betänker att de flesta av det utrymmet ovan hyllan och stångsystem är bortkastad. Så länge det finns tillräcklig höjd för att hänga kläder raka och bredd nog att passa någon jacka med vadderade axlar, finns det en plats för en klädstång.

Instruktioner

• Mäta längden på din längsta bit av kläder, med måttbandet. Lägg till 8 till 12 inches, detta är den nödvändiga höjden för bar. Markera detta plats på väggen. Hitta din bredaste bit av kläder och mäter över det och lägga till tillräckligt bredd att kompensera för den uppåtriktade lutningen; Detta avgör på öppet avstånd från platt väggen, och poängen direkt ovan där du installera staven. Markera det med en penna, också.

• Håll bar upp mot märket i taket; Du kan även hänga något långa eller breda från den, bara för att vara säker. Hitta rätt plats, och rita linjer i vardera änden av stången.

• Ställ in ett fäste mot väggen och mark innanför dess skruvhålen. Gör detta för den andra änden av stången, också.

• Infoga skruven ankare i väggen, med en skruvmejsel, på den plats där hänga baren stödjer blir.

• Installera hänga bar stöder, använder hårdvara medföljer skruv ankare och en skruvmejsel.

• Fäst stången genom att infoga det i dess fästen.