mynewspapers.net

Hur man installerar en kakel golv i ett diagonalt mönsterInstallera din kakel golv i ett diagonalt mönster skapar intresse och en oväntad touch av klass i ditt hem. Kakel golv fungerar bra i många områden i ditt hem, så blanda olika kakel layouter kan hålla din inredning blir inaktuella. Installera ett diagonalt mönster kakel golv är lätt för många husägare att göra själva.

Instruktioner

• Dammsug undergolvet. Ta bort häftklamrar och naglar från golvet med tång eller en hammare. Ta bort socklar från rummet. Använd en bända bar och hammare Ta försiktigt bort socklar så att de kan bytas när kakel installationen är klar.

• Markera golvet med en krita linje. Hitta det längsta avståndet från hörn till hörn i rummet. Kör den krita linjen mellan dessa två hörn och fäst det, lämna ett märke på golvet. Använda ett måttband för att mäta till centrum av krita linje. I centrum av linjen, placera en snickare kvadrat och laser nivå. Den laser nivån bör hjälpa dig att hitta linjen som är vinkelrät till din föregående rad. Markera raden med krita linje och upprepa på andra sidan av rummet. När färdiga du bör vara kvar med en stor "X" i mitten av rummet.

• Tillämpa tunt set murbruk på golvet. Börja i mitten av rummet och Använd Hack spackel för att fastställa mortel. Tryck på kakel i morteln längs de markerade linjer, med kakel distanser för att hålla ens grout lederna. Detta bör lämna dig med en kaklad "X" i rummet. När dessa plattor är på plats kan du fylla i alla fyra kvadranterna genom att installera kakel. Efter alla full brickor har installerats, såg åtgärd och skär med en bricka några brickor som behöver justeras för storlek. Installera de skära plattorna med tunn set murbruk. Låt golvet torka i 24 timmar.

• Tillämpa blandade injekteringsbruk med en gummi injekteringsbruk float. Se till att alla grout lederna fylls helt. Använd en fuktig injekteringsbruk svamp för att torka bort injekteringsbruk haze ovanpå plattorna. Låt bruket torka i flera dagar innan tung användning.