mynewspapers.net

Hur man installerar en John Deere L120 gräsklipparen däck

Hur man installerar en John Deere L120 gräsklipparen däck


Modell L120 John Deere ridning gräsklippare är en mångsidig maskin. Bilagor för gräsklipparen finns välja en gräs bagger, gräsmatta rake och broadcast seeder. Även om gräsklipparen levereras som standard med en 48-tums gräsklipparen däck, är det inte ovanligt att ta bort det för specifika jobb som kräver ytterligare clearance och manövrerbarhet. Konvertera John Deere L120 tillbaka till en gräsklippare måste installera gräsklipparen däck.

Instruktioner

• Placera gräsklipparen på ett hårt underlag och bromsjustering. Ta bort nyckeln som en säkerhetsåtgärd för att förhindra oavsiktlig startar.

• Justera gräsklipparen lyft spaken i transportläge. Detta kommer att höja lift förslag till armarna ur vägen för däck att glida under gräsklipparen och ska stå i läge för fastlåsning.

• Skjut gräsklipparen däck under gräsklipparen och centrum det upp på båda sidor. Placera träklossar under däck att höja den lite från marken. Blocken kan också ytterligare ändring av däck läge medan du sätter den på plats.

• Lägre lyft spaken kontrollen tills förslaget till armarna bara röra upp i gräsklipparen däck. Det finns ett förslag till arm på varje sida av gräsklipparen, precis framför de bakre däck.

• Fäst förslaget till armarna i lift fästena på vardera sidan av gräsklipparen däck. PIN-koden svetsade på förslag till arm bilder i fästet hålet att stödja gräsklipparen däck. Installera en platt bricka över stiftet och fäst den på plats med säkerhetsnål.

• Anslut främre förslag till staven i svetsat fästet på framkanten av gräsklipparen däck. Fram förslag till staven är en lång L-formad stift, säkrade till gräsklipparens ram med en låsmutter. Skjut in staven i svetsat fästet och fäst den på plats med en tvättmaskin och säkerhetsnål.

• Linda gräsklipparen drivremmen runt remskivan direkt under motorn. Att tillhandahålla tillräcklig slack i bältet, förstå den lätting kedjekransar och driva det framåt. När bältet är runt remskivan, sakta släppa lätting sprocket.

• Pin PTO koppling kabeln till den lätting sprocket. Route kabeln under drivremmen och Anslut den till mottagaren på lätting axeln. Använda säkerhetsnål förutsatt för att säkra kabeln på plats.

• Höja gräsklipparen hissen till transportläge och ta bort trä block från under gräsklipparen däck.