mynewspapers.net

Hur man installerar en In-Line växel för kontroll av ett ljusOm tabellen eller golvlampa inte har en switch, måste du kontrollera den med stickkontakt. Om kontakten är nära golvet, kan det vara böjd över och når runt möbler. Det är mycket enkelt att installera en kabelmonterad brytare är mycket bekvämare. Storlek växeln så att den passar runt kabeln och du kan slutföra jobbet i fem minuter eller mindre. Det är en operation som inte kräver någon avancerad ledningar tekniker.

Instruktioner

• Koppla bort lampan.

• Identifiera de hoat binda på lampans sladd. Det är den en leder från den smala delen på kontakt om kontakten har två olika storlek stift. Om stiften är samma storlek, undersöka höljet runt kablar. Höljet runt neutral tråd är texturerat eller identifieras med ett märke. Höljet runt den heta tråden är vanligt.

• Skär genom höljet mellan trådarna på platsen som switch och dra dem isär så att det finns en slinga ungefär 2 inches lång. Skär genom den heta tråden i mitten av slingan med en tråd snippers, men lämnar den neutrala tråden intakt.

• Skruva loss skruven i mitten av en kabelmonterad brytare med en nr 1 Phillips skruvmejsel. Separata halvorna. Var noga med att fånga muttern på motsatt sida av växeln om det faller av.

• Lägger trådarna i nedre hälften av växeln, som är halvan utan metall spikar. Låg neutral tråd i kontinuerlig gjutna området på en sida av navet och ändarna av varma trådarna i de avskilda gjutna områdena på andra sidan. Den gjutning designen hjälper dig att placera kablarna korrekt.

• Passar den övre halvan av växeln på botten hälften och tryck på två halvorna tillsammans för att tvinga de metall spikar i den övre halvan genom ytterhöljet av het tråd. Håll strömbrytaren stadigt medan du ersätta skruv och mutter och dra åt halvorna tillbaka tillsammans.

• Koppla in ljuset och testa växeln.