mynewspapers.net

Hur man installerar en hårddisk i en Acer Aspire

Hur man installerar en hårddisk i en Acer Aspire


För oss som inte är kan mycket tekniskt kunniga, idén att ersätta interna komponenter på datorer, liksom Acer Aspire modeller, vara ganska skrämmande. Lyckligtvis har Acer för sina bärbara datorer att vara relativt användarvänlig när det gäller installation och byta ut grundläggande komponenter. Till exempel är hårddisken på din Acer Aspire lätt åtkomliga via längst ner på din dator. Så om du har precis köpt en ny hårddisk för din Acer Aspire och undrar hur man installerar det, finns det ingen anledning till oro. Hela processen att installera hårddisken tar bara några minuter.

Instruktioner

• Slå den Skärpet Sträva nedåt. Kontrollera att datorn är avstängd och alla AC kablar tas bort från enheten.

• Leta upp panelen fyrkantiga hårddisk på undersidan av datorn. Det är den största av panelerna på undersidan av datorn och kommer att märkas tydligt. Använda din Phillips skruvmejsel för att ta bort båda skruvarna säkra plast batterifackets lock. Lyfta batterifackets lock och ställ åt sidan.

• Ta bort den ursprungliga hårddisken från dess fack genom att försiktigt skjuta ur datorn.

• Använd din stjärnskruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna från varje sida av metallhållaren på ursprungliga hårddisken. Ta bort fästet från den ursprungliga hårddisken och passa in den på den nya hårddisken (tillgänglig från din Acer återförsäljare eller online). Dra fast skruvarna på fästet.

• Skjut in den nya hårddisken i facket och Byt ut locket och skruvar. Aktivera din Aspire och din nya hårddisk kommer att installeras.