mynewspapers.net

Hur man installerar en gräs tak

Hur man installerar en gräs tak


Grästak tjäna en dubbel roll, som ger en tillbaka-till-naturen skönhet som placerar en struktur ett steg närmare till dess miljö, samtidigt som att lägga isolering till den struktur som sänker värme och kyla kostnader året runt. De är inte svårt att installera, så länge som du arbetar i lager, bygga en solid grund att plantera din gräsfrö. En gång på plats med etablerade tillväxt, de är i stort sett underhållsfri, behöver bara lite vatten då och då för att öka den naturliga nederbörden, mycket som din vanliga gräsmatta. Har en byggnadsingenjör kontrollera takets förmåga att hålla vikten av en gräs tak innan du fortsätter.

Instruktioner

• Täcker hela taket med en bit tjock plastfolie att fungera som ett tätskikt membran mellan gräset och taket. Bifoga plåten på taket med asfalt mastix, borstad på i rader, och sedan täckt med bladet. Överlappar lakan från 4 inches över intilliggande rader, och sedan tejpa sömmarna med glasfiber tejp.

• Kant omkretsen av ditt lutande tak med en aluminium grön bygga bård för att behålla positionen för din gräs takmaterial. Lägg kantning ut i rad längs taket omkretsen med botten av den L-formade räcke om ovanpå plastfolie. Säkra kantning på plats genom att köra takläggning naglar genom hålen längs kantning foten i taket.

• Täck lagret av plast med ett tunt lager, om 1/2-tums tjock, av betong. Använda en murslev för att sprida betongen över plasten ända upp till sidan barriärerna av ditt tak. Betongen kommer att fungera som en ekologisk barriär, som hindrar rötterna av gräset från att växa genom plasten och in i din ursprungliga takmaterial. Låt betongen för att torka över natten.

• Lägg till en dräneringslagret över betongen bestående av en lika blandning av grus och pimpsten ungefär två inches tjock. Nivå dräneringslagret med en kratta.

• Placera en polyester tyg över dräneringslagret att hålla jorden på plats samtidigt som vattnet rinna genom att dräneringslagret.

• Täck filterduk med ditt odlingsmedium. På grund av behovet av att minska vikten, använda ett odlingsmedium som består främst av oorganiska material, mellan 75 procent till 90 procent. Du kan använda material som expanderade skiffer, skiffer eller lera, vulkanisk pimpsten eller krossad lera takpannor. Till den, lägga organiskt ogräsfri jord som en organisk kompost eller matjord. Du kan köpa specialitet odlingsmedium från leverantörer i grönt takmaterial eller skapa din egen blandning.

• Installera ett system droppbevattning över komposten. Köpa en enkel system, en som kan leverera behövde näringsämnen för de första en eller två åren, från en trädgård.

• Lägg gräs frön till odlingsmedium som är lämpliga för lokala odlingsförhållanden och kunna överleva med ett minimum av tenderar. Se till att välja låg tillväxt gräs att skära ner på vikt och vindskjuvning effekter.

• Täck med en vind filt att skydda fröna som de etablera sig. Vatten dagligen tills gräset börjar spira, då varje vecka tills det är fullt etablerad på ditt tak.