mynewspapers.net

Hur man installerar en dubbel bastrumma Pedal

Hur man installerar en dubbel bastrumma Pedal


För dem som vill ha en bas ljud, men inte vill släpa två bastrummor runt, ger en kontrabas pedal dig bäst av två världar. Kontrabas pedaler har två vispar sida vid sida, drivs av två separata pedaler, som är naturligt särade. Ställa in din bas pedalen är oftast detsamma som att inrätta en enda pedal. Hur du placerar dina pedaler är i slutändan en fråga om personliga val.

Instruktioner

• Sitta på din trumset, med fötterna bekvämt särade. Kom ihåg sina positioner, som denna fungerar som en allmän vägledning om placering av din bas pedal. Det kanske inte möjligt att placera pedaler exakt var dina fötter var (beroende på din pedal design), men det kan noteras som en idealisk position. Foten svag kommer generellt faller nära din hi-hat pedal.

• Placera din bas pedalen enligt dina fötter position. Beroende på var din svagare fot är bekvämt, du kan behöva flytta din hi-hat utåt för att rymma andra bastrumman pedalen. Justera vinkeln på pedalerna så att de matchar till dina fötter naturliga positioner. Du bör kunna vila båda fötterna på pedalerna dubbel bastrumma bekvämt.

• Ställa in bastrumman vid behov. För att få det bästa ljudet av din bastrumma, måste drevkarlarna att slå det i centrum av huden. Om de är utanför centrum, kan du antingen pivotera din sittställning och flytta pedalerna till centrum eller bara flytta din bastrumma något över.

• Testa spänningen av fotpedal fjädrar. Dessa är belägna på vardera sidan av pedalen och är kopplade till visp mekanismen. De styr hur lätt det är att trampa på pedalen ner. Dessa måste vara lika på bastrummor. Flytta båda visparna tillbaka så de är vågrät, och släpper dem samtidigt. Om en visp är snabbare än den andra, kommer att detta orsaka problem när du trummande.

• Justera fjädrarna om det behövs. Detta görs olika beroende på vilken typ av pedal, men du behöver för att sträcka på våren för att öka spänningen och komprimera våren för att lossa den. Helst bör du kunna enkelt flytta drevkarlen genom att trycka din hand ner på pedalen. Mät längden av fjädrar om du vill vara exakt. Testa på pedalerna när du har gjort dina justeringar så att de är lika lyhörd.