mynewspapers.net

Hur man installerar en Cat-6 patchpanel & 5E uttagen tillsammansKategori 6 patchpaneler skapades för att vara bakåtkompatibel med alla andra RJ45 gränssnitt uttag, inklusive kategori 5e, kategori 5 och kategori 3 knektar. Denna bakåtkompatibilitet kommer till en kostnad av lägre prestanda för de äldre standarder, som fortfarande kommer att fungera inom sina egna gränser. Kategori 6 enheter tillverkas och testas till en högre tolerans än andra lägre numrerade normer, och de är certifierade för en högre hastighet installation längre patch kabel sträckor.

Instruktioner

• Stänga någon utrustning som ska anslutas med patch kablar och patchpanel.

• Komplett avslutandet av varje kabel i båda ändarna vid behov. Tråd alla wall jacks eller patch kablar för användning med den slutliga installationen så att alla är redo att använda.

• Anslut varje enhet till dess respektive patch-kabel.

• Anslut varje kategori 5e jack i en kategori 6 patch panel uttaget genom att trycka den kategori 5e jack i uttaget tills den hörbart klickljud och kan lätt dras ut.

• Slå på utrustningen börjar med varje nätverkskomponent som nav, routrar, växlar och annan maskinvara och sedan aktivera successivt annan utrustning. Servrar och alla nätverksenheter ska vändas på och gett ett par minuter att starta upp innan slutanvändaren arbetsstationerna är påslagen.