mynewspapers.net

Hur man installerar en boxning väska i ett Garage

Hur man installerar en boxning väska i ett Garage


Boxning är en sport som kräver utmärkt fysisk konditionering och hand-öga-koordination. Även om du har ingen lust att boxas konkurrenskraftigt, kan boxning övningar hjälpa dig lindra stress och förbättra din uthållighet, muskel massa och totala vikt. En tung väska är en grundläggande boxning verktyg som låter dig öva stansning kombinationer, utveckla dina armar och bränna bort kalorierna. Installera en boxning väska i ett garage kan tillåta dig att träna och förbättra din fysiska form i ett utrymme som är ur vägen.

Instruktioner

• Rensa tillräckligt utrymme i garaget så att du kan passa en påse stå. Du kan också hänga en tung boxning väska från taket med rätt utrustning, men ett garage kanske inte har stöd behövs för att säkert hänga påsen vikt. En monter blir säkrare.

• Position påsen stå i garaget så väskan har utrymme att flytta och du får plats att flytta runt påsen. Påsen måste kunna gunga fram och tillbaka fritt utan att slå i väggen eller ett fönster. Om du har en bil i garaget, sätt inte påsen nära bilen.

• Hänga boxning påsen på stativet genom att köra kedjor genom metall ringarna på toppen av väskan och ansluta dem till stativet med hjälp av S-krokar som kommer med påsen. Kedjan tål vikten på påsen och skärande i påsen som du träffar den. Ställ in höjden på påsen så din ögonhöjd är, även med den översta tredjedelen av påsen.

• Öva slå påsen ett par gånger så att den flyttar det sätt du vill och allt är bekväma.