mynewspapers.net

Hur man installerar en bänkskiva i ett unsquare hörnNär ombyggnationer kök, är det vanligt att upptäcka att väggarna inte är helt rakt. Detta blir ett problem under installationen av skåp och bänkskivor när avvikelser i väggen behöver korrigeras för så att räknaren och skåp ser nivå och rakt mot väggen. När skåpen är installerat och planade, den installerade skriftlärde bänkskivan och passar det till unsquare väggarna genom en process av slipning.

Instruktioner

• Stänga en ett stycke laminat bänkskiva så att baksidan av upprätt backsplash området är vänd mot dig. På toppen av 4-tums backsplash är en horisontell kant som är ca 1/2-tums tjock. Detta kallas en tall pinne. Om din bänkskiva inte har en backsplash, kommer du att slipning och ritsning bakre kanten av disken själv.

• Sand längs undersidan av tall stick eller tillbaka undersidan kant för räknaren i 45 graders vinkel så att laminerade överkant är orörd och vinkeln är mot disken. Detta tunnar ut materialet längs scribed kant att göra det lättare att rätta till. Upprepa detta för båda räknare om ditt hörn är redan byggt.

• Position uppbyggnad fastnar längs toppen av skåpen tjockleken på skåp installation blockering. Kontrollera att disken är jämn i båda riktningarna. Tryck på bänkskivan i hörnet så mycket som möjligt. Ange en penna kompass 1/8-tums och scribe från hörnet i varje riktning så att en blyertspenna linje dras till pine stick eller överst av disken.

• Sand i 45 graders vinkel längs linjen. Kontrollera passformen och små ändringar tills räknaren passar perfekt in i hörnet.

• Använd byggs upp pinnar som krävs för din räknare att vara rak och horisontell. Tryck in disken i god kontakt med väggen. Skruva igenom block i skåpen och i undersidan av bänkskivan. Skruva inte genom disken.