mynewspapers.net

Hur man installerar en badrum toalett fläns

Hur man installerar en badrum toalett fläns


En toalett flänsen är en av de viktigaste komponenterna i en korrekt installerad toalett. Det är främst gjord av plast och passar över dränering röret där vatten och avfall släpps. En fläns säkras att undergolvet av skruvar och inte bara hjälper till med tätning av toaletten, utan också hjälper till att säkra toaletten själv på golvet. Utföra installationen av en ny toalett fläns på mindre än en timme med gemensamma hushåll verktyg.

Instruktioner

• Mät diametern på dränering röret som sitter på toaletten med ett måttband så du vet vilken storlek toaletten flänsen att köpa.

• Placera plast flänsen över området dränering. Skruva golv skruvarna i undergolvet. Typiska flänsar har mellan tre till fyra våningen utstansade hål för golvet skruvar.

• Montera tall flänsen bultar på flänsen. Sätt huvudet av bulten i stora facket öppningar och skjut det tills det låser på plats. Säkra toaletten i golvet med fläns bultarna.

• Ställ in vax ringen på flänsen att skydda tätningen och lägre toaletten på flänsen bultar.

• Sätta nötter på flänsen bultarna och dra åt dem. Placera plastkapsyler över skärpt nötter att ge en sömlös utseende till toaletten.