mynewspapers.net

Hur man installerar en armatur för tak med transparent belagda ledningar

Hur man installerar en armatur för tak med transparent belagda ledningar


Tak armaturer som hänger från en kedja eller rod vanligen använd lampa tråd. Lampa tråd tillverkas matcha färgen på din armatur eller vara diskret. Transparent belagda ledningar används ofta med silver, vit eller krom tak armaturer och det kan vara svårt att avgöra vilken tråd är het och som är neutral. Att veta hur man installerar en armatur för tak med transparent belagda ledningar kräver lite känsla.

Instruktioner

• Stäng av elen till kretsen att du kommer att installera ditt tak armatur på genom att stänga av brytaren i den elektriska panelen.

• Montera ditt tak armatur enligt tillverkarens instruktioner. Leta upp din monteringsdetaljer som följde med ditt tak armatur. Monteringsdetaljer bör innehålla en fixtur ribban, en bröstvårta, kapell, skruv krage loop och mutter och kedja eller stav.

• Fäst fixturen tvärslån till kopplingsdosan tak. Fixtur tvärslån består av en platt bit metall ca 4 inches lång med 1 tum bred med en rund centrum hål och flera andra öppningar. Öppningarna på fixtur tvärslån beror på tillverkaren av din taklampa. Tvärslån fäster vid taket junction-boxen med skruvar i taket ljus kit.

• Skruva bröstvårtan att fixtur tvärslån. Bröstvårtan är en ihålig metall rör som är gängade längs hela längden av dess exteriör och skruvar i centrum hål i fixtur ribban.

• Fäst kedjan till din taklampa. En majoritet av taklampor fäster vid taket med en kedja. Men kan ditt ljus bestå av en serie av ihåliga stavar. Beroende på vilket som du kan ha, kommer att principen om montera kedja eller stavar vara samma. Med hjälp av tång och en mjuk trasa--för att förhindra skador till slut taklampa--tillmäter taklampan slutet slingan av rod eller kedja och pressa slingan för att stänga den och fäst den fixturen.

• Fäst den andra änden av kedjan eller rod skruv krage slingan. Skruv krage slingan är en munk-formad bit metall med trådar på interiört och exteriört. Loop portion är ansluten till skruv kragen på en 90-graders vinkel. Anslut din kedja eller stång till slingan på samma sätt som du är ansluten till armaturen i steg 5.

• Trä transparent belagda ledningar genom kedja eller rod och genom interiör gängade öppningen av skruv krage slingan.

• Skruva muttern på skruv krage slingan. Muttern kommer hålla kapellet på plats efter ljuset är kopplad till taket. Tråd i kapellet på skruv krage slingan. Kapellet kommer att täcka taket kopplingsdosan och alla ledningar som när armaturen är installerat. Vid denna punkt, delarna bör vara i följande ordning: ljus, kedja, skruv krage med muttern bifogas och kapell med transparent belagda ledningar gängade genom alla.

• Tråd tak armatur till makt leverans kablar i taket kopplingsdosan. Power leverans trådarna består av en svart (varmt) tråd och en vit (neutral) tråd. Trä den genomskinliga belagda tråden genom bröstvårtan du installerade i steg 4. Känn den genomskinliga belagda tråden. Ena sidan av kabeln kommer att vara smidig och anses vara neutral tråd. Anslut denna slät tråd till vit makt leverans tråd i junction-boxen genom att vrida en orange wire nut på de två kablarna som ansluter dem tillsammans. Den andra sidan av transparent belagda tråd har revben kör hela längden på kabeln. Detta är den heta tråden. Anslut denna räfflade tråd svart strömförsörjningsenheten tråd på samma sätt du ansluten de vita kablarna.

• Installera armatur från tak till tak kopplingsdosan. Driva den överskjutande ledningar i taket kopplingsdosan och fäst skruven krage slingan bröstvårtan genom att skruva den på bröstvårtan medurs. Skjut trädkronorna upp och över taket junction-boxen och dra åt muttern bifogas skruv krage slingan att hålla kapellet på plats.

• Slå på elektriciteten till kretsen genom att aktivera brytaren i den elektriska panelen.