mynewspapers.net

Hur man installerar en Adapter krage för en toalett fläns

Hur man installerar en Adapter krage för en toalett fläns


Toaletten flänsen är del av VVS sitter under toalettstolen. Toalettstolen ansluter till resten av ditt hem avloppssystem. Det finns två platser på toaletten flänsen som håller fläns bultarna. Dessa peta upp genom botten på toalettstolen, säkra den på plats. I vissa installationer, särskilt när ett nytt kakel golv är installerat, kommer inte att toaletten flänsen vara tillräckligt hög för att acceptera toalett basen. I det här fallet måste du installera en adapter krage för din toalett fläns att få det tillbaka upp till rätt höjd.

Instruktioner

• Använd de kitt kniven att rensa bort alla vax eller täta runt befintliga flänsen. Använda alkohol och trasor för att torka upp något vaxartad uppbyggnad.

• Stick silikon täta i din täta pistol. Trimma bort slutet till 1/4-tums märket. Applicera en sträng runt toppen av befintliga flänsen. Försök inte att få några täta i fläns kortplatser för bultar längs sidorna. Låt torka och bli klibbig täta några minuter.

• Infoga flänsen bult i hålen på vardera sidan av flänsen med trådarna pekar uppåt.

• Slip flänsen bult genom hålen på adapter krage. Skjut adapter kragen på plats ovanför gamla flänsen. Twist något när det är kontakt med gamla flänsen att distribuera täta.