mynewspapers.net

Hur man installerar en 1988 Ford Ranger koppling slav Cylinder

www.mynewspapers.net | 520: webbserver returnerar ett okänt fel

Fel 520 Ray-ID: 21b7fcf5e7bc20b4 • 2015-08-25 14:29:18 UTC

Webbserver returnerar ett okänt fel

Du

Webbläsare

Arbetar
Los Angeles

CloudFlare

Arbetar
www.mynewspapers.net

Värd

Fel

Vad hände?

Det finns en okänd anslutningsproblemet mellan CloudFlare och webbservern ursprung. Webbsidan kan därför inte visas.

Vad kan jag göra?

Om du är en besökare av denna hemsida:

Behaga försök igen på några minuter.

Om du är ägaren av denna webbplats:

Det är en fråga mellan Cloudflare's cache och webbservern ursprung. CloudFlare monitorer för dessa fel och undersöker automatiskt orsaken. För att stödja undersökningen, kan du dra motsvarande felloggen från webbservern och överlämna den vårt support-team. Vänligen inkludera Ray ID (som är längst ner på denna felsida). Ytterligare felsökningsresurser.Koppling slav cylindern i din 88 Ranger är del av hydraulisk koppling församling som driver tryckplattan mot urtrampningslager, orsakar kopplingen att engagera. Vätska rinner från huvudcylinder koppling in i slav cylindern aktiveras slav cylindern. Kopplingspedalen styr huvudcylindern. Vätska rinner ut ur kopplingen slav cylindern och tillbaka till kopplings huvudcylindern när kopplingspedalen släpps. Koppling slav cylindern kan behöva ersättas om kopplingen inte längre fungerar korrekt.

Instruktioner

• Koppla ur batteriet från motorn genom att ta bort kablarna för att garantera säkerheten. Koppla ur kopplings huvudcylindern och stötstänger från kopplingspedalen att förhindra skador på huvudcylinderns på grund av felaktiga pressning av kopplingspedalen.

• Använda kopplingen koppling verktyg T88T-70522-A ta bort kopplingen koppling från överföringen. Dra tillbaka den vita plastficka och dra på koppling slangen att ta bort den.

• Ta överföringen av fordonet. Se till att den redskap shifter är i ett främre kugghjul och inte i neutral eller omvänd. Du kan behöva använda en avlopp pan vid transmissionsolja läcker under borttagningen.

• Skruva loss de två bultarna håller kopplingen slav cylindern på överföringen och dra försiktigt av den ingående axeln. Försiktigt glida ny koppling slav cylindern på ingående axeln och ersätta de två bultarna som håller den på överföringen. Vridmoment två bultarna 5.9 till 8.62 kg.-ft. vridmoment.

• Installera om överföringen till fordonet och återanslut kopplingen slangen inuti det vita plastficka. Använd verktyget koppling koppling att sätta tillbaka kopplingen koppling överföring.

• Återanslut stötstänger kopplingspedalen och kopplings huvudcylindern. Lossa utfall på slav cylindern och vänta på transmissionsolja att börja läcka ut. Dra åt skruven utfall och skjut kopplingen till golvet och snabbt släppa det upp till 10 gånger.

• Kontrollera transmissionsolja att se till att den är helt full. Har en annan person håller kopplingspedalen på golvet medan du lossa blöda ännu en gång för att släppa någon överbliven luft. När luften är helt ute, åt utfall skruven och släpp kopplingspedalen.

• Återanslut batteriet och starta motorn. Kör motorn runt för att testa att kopplingen fungerar korrekt.